Kedves embertársaim. Ma délelőtt 2018.02.27-én egy idegen volt olyan \'kedves\' és ellopta a Sásdombon lévő vadőrházból a pénztárcámat, kipakolt belőle...

Kedves embertársaim. Ma délelőtt 2018.02.27-én egy idegen volt olyan 'kedves' és ellopta a Sásdombon lévő vadőrházból a pénztárcámat, kipakolt belőle minden értéket, benne 17.000 Forintot, bankkártyákat - amivel igazából sokra nem megy - majd az összes iratommal együtt eldobta őket az erdőben. Hatalmas szerencsém volt, ugyanis az egyik kollégám szokásos ellenőrző köre közben rátalált, így az irataimat nem kell újra csináltatnom, ami jelentős költség lett volna számomra.

Társadalmi munkában végzem a vadőrséget, mert imádom a természetet. Eddig ilyet nem tapasztaltam. Ez a környék olyan nyugodt volt, sosem tűnt el semmi. Hova fajul már ez az ország kérem alássan?

Legyetek kedvesek segítsetek eljuttatni az üzenetem az aljas tolvajnak:

"Kedves idegen! Te, aki tegnap délelőtt engedély nélkül bejöttél a sásdombi vadőrházba és elvitted a pénztárcámat! Addig oké, hogy elviszed a pénzt és a bankkártyát (az utóbbival sokra nem mész), de miért van arra szükség, hogy még nagyobb kárt okozz és az irataimat és minden benne lévő számomra fontos dolgot, bedobj az erdőbe a fák közé? Hogy lehet valaki ilyen aljas? Szégyelld el magad és gondolkozz el egy kicsit. Azt kapsz, amit adsz....és legyen az Isten vagy csak a sors, de többszörösen visszakapod az élettől azt a gonoszságot, amit másokkal teszel!"

Nagyon szépen köszönöm a megosztásokat.

Tisztelettel és üdvözlettel:

Kunvölgyi Áprád

Forrás: www.anepszava.com


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!