Tegnap a Keletinél egy férfi a táskámba nyúlt, de amit benne talált attól sokkot kapott! Jó tanács : jobban jársz ha ezentúl ezt Te is a táskádban...

Tegnap a Keletinél egy férfi a táskámba nyúlt, de amit benne talált attól sokkot kapott! Jó tanács : jobban jársz ha ezentúl ezt Te is a táskádban hordod!!!!

A Keletinél álltam a buszra várva, a táskám a vállamon, amikor hirtelen nekem jött valaki. Azt hittem, hogy nem férnek el tőlem valami miatt, így gondoltam odébb állok kicsit. Amikor odanéztem, láttam, hogy egy roma férfi pont a táskámból húzza ki a kezét, a telefonommal együtt. Érezte, hogy lebukott, ekkor hátat fordított nekem és futásnak eredt. A sokkból feleszmélve én is utána akartam indulni, de abban a pillanatban megtorpant, megállt és visszafordult. Ránézett a telefonomra, utána meg rám.

Visszasétált és kezembe nyomta, majd ezt mondta: "Ezért a szar..rt nem kapok semmit, itt van, tartsd meg! Vegyél helyette másikat!" - majd elrohant. Pár perc leforgása alatt egyik döbbenetből a másikba estem!

Annyi volt a lényeg az egészben, hogy az okostelefonom 1 héttel ezelőtt tönkrement, ezért a régi 8 éves telómat használom, amivel egy feltöltéssel több mint egy hétig beszélek! Na ez volt nálam most is!

Számomra a tanulság: Néha nem baj, ha nem okostelefonja van az embernek!

Köszönöm, hogy elolvastátok a történetemet! Szép Napot Nektek!Üdv: P. Noémi

Ha neked is elnyerte a tetszésedet ez a történet, kérlek oszd meg ismerőseiddel is!

Forrás: penztar.info

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!