Tegnap délután édesanyámnál csengettek, majd 3 símaszkos férfi rárúgta az ajtót…Borzalom, ami történt! Kérlek szépen osszátok meg felhívásomat és...

Tegnap délután édesanyámnál csengettek, majd 3 símaszkos férfi rárúgta az ajtót…Borzalom, ami történt! Kérlek szépen osszátok meg felhívásomat és előzzük meg, hogy ez ne történhessen meg ismét!

Kedves emberek! Borzalmas dolog történt édesanyámmal tegnap 2018. március 9-én délután és mivel a rendőrség egyelőre teljesen tehetetlen, ugyanis anyukám annyira megijedt, hogy semmi használható dolgot nem tud felidézni, ezért úgy döntöttem, hogy megosztom veletek a történteket, bízva abban, hogy ezután sokkal figyelmesebbek lesztek, mint ő volt,írja a hirado.org

Édesanyám Budapesten a Füredi utcai lakótelepen lakik az 1. emeleten több mint 25 éve. Ezen a környéken soha nem történt eddig hasonló. Tegnap délután 15:00 környékén csengettek hozzá, ő pedig gyanútlanul ajtót nyitott, mire 3 símaszkos férfi rárúgta az ajtót és feldúlta a 1,5 szobás kis lakását értékeket keresve. Nagyon csúnyán bántak vele, az egyik betörő pofonvágta és a földre esett és azt mondta neki, hogy adja oda az összes készpénzt vagy nem látja többet a napvilágot. Szegénykém abban a pillanatban megmondta neki, hogy hol tartja a kis pénzét, amit azonnal felmarkoltak és úgy elillantak, hogy senki sem látott semmit. Édesanyám egy dolgot jegyzet meg a támadókkal kapcsolatban, hogy kék színű munkás, kantáros nadrágban voltak és fekete símaszkban, több információval sajnos nem tudott szolgálni a 10 perc alatt kiérő rendőröknek. A helyszínelést ma délelőtt fejezték be, de úgy néz ki, hogy semmire sem jutottak.

Kérdem én, hogy milyen világban élünk már, hogy egy idős nénire csak úgy rátörik az ajtót és EZT merik művelni? 80.000 Forintért képesek lettek volna akár a legrosszabbra is???!

Ezúton kérem szépen minden magyar ember segítségét, hogy osszák meg az esetet és hívjuk fel családtagjaink, ismerőseink, szomszédaink figyelmét, hogy ha csenget valaki győződjenek meg róla, hogy ki is az valójában! Legyetek sokkal figyelmesebbek, mert ez a 3 mindenre elszánt embernek nem nevezhető gusztustalan alak biztosan nem áll itt meg! Köszönöm szépen a segítségeteket!

Üdvözlettel:Halász Éva


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!