Durva, ami jön! Bak: Munkádban mostanság nem megfelelő döntéseket hozol, leginkább a szenvedélyed és nem a józan eszed segítségével. Ettől...

Durva, ami jön!

Munkádban mostanság nem megfelelő döntéseket hozol, leginkább a szenvedélyed és nem a józan eszed segítségével. Ettől eltekintve részesülhetsz nagyobb, váratlan összegekkel. Csillagaid állása szerint, mindenképpen érdemes lenne a szerencsejátékok adta lehetőségek felé fordulni, és feladni egy lottószelvényt. Halgass a megérzéseidre és garantáltan pénz áll a házhoz

Vízöntő:

Szorgalmas munkád gyümölcse végre beérett, amelyből ebben a hónapban, angyalaid segítségével bőségesen részesülsz. A kommunikációs képességed és a számítástechnikában való jártasságod, egyaránt segítségedre lehet ebben. Élvezd ki munkád gyümölcsét, és valósítsd meg álmaidat, vágyaidat, amelyekre mindig is vágytál! Légy merész, és vágj bele, hiszen eljött a te időd!

Halak:

Vágyaid most nagyban támogatja a kreativitásodat, amely következtében bőségesen érkezik pénz. Lehetőséged nyílik most felújítani otthonodat, és beszerezni néhány új technikai eszközt. Mivel megfontolt vagy, érdemes pénzed egy részét befektetni, hiszen jó megérzésekkel vagy tele, amely segít időtálló, jó döntéseket meghoznod pénzügyi dolgaiddal kapcsolatban.

Nyilas:

Mostanság túl sokat költesz magadra, valószínűleg ezért szélsőséges az anyagi helyzeted. Szenvedélyed uralja gondolataidat, ezért nehezen mondasz le vágyaidról, ez bizony eléggé rossz hatással van a pénzügyeidre. De nincs kizárva, hogy esetleg szerelmi életed kuszasága is szerepet játszik ebben, hiszen az érzelmeid is hullámvölgyeket járnak meg. Próbálj meg többet gondolkodni mielőtt meggondolatlan döntéseid miatt felesleges és drága holmikkal leszel gazdagabb.

Skorpió:

Most szenvedélyes érzelmi hullámzásban van részed amelyet bizony az anyagi javaid is követnek. Próbáld megtalálni egyensúlyodat, hogy az életed más területei is végre jó irányba haladjanak. Emiatt nagy bevételekre ebben a hónapban nem számíthatsz, de ne aggódj, hiszen amennyire szükséged lesz azzal rendelkezni fogsz. Ha életedet egyensúlyba hozod, akkor érdemes lenne megpróbálkoznod egy lottószelvény feladásával, mert ez a csillagok állását is megváltoztathatja.

Mérleg:

Amennyiben már nem tudod követni pénzügyeid hullámzását, ne aggódj, mert nem érzelmeid befolyásolják ezt. Te lendületben vagy és a benned lévő vágyak mozgatnak. Párod ebben az időszakban mindenben melletted áll, hallgasd meg az ötleteit, mert lehet azok segítségével teszel szert nagyobb összegre. Társad segítsége segít neked megtalálni egyensúlyodat, hogy anyagi helyzeted is egyenesbe kerüljön végre.

A cikknek még nincs vége, lapozz! Következő oldal
ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!