Úgy tűnik, Kamilla ezen dolgozik a háttérben.A jelenlegi második Vilmos herceg, aki édesapját, Károly herceget fogja követni Anglia élén. Ha eljön ez...

Úgy tűnik, Kamilla ezen dolgozik a háttérben.A jelenlegi második Vilmos herceg, aki édesapját, Károly herceget fogja követni Anglia élén. Ha eljön ez a pillanat, az egész család új címeket, rangokat kap - írja a Femcafe. A legifjabb gyermek, Lajos a trón ötödik várományosa , előtte van György herceg és a lánytestvérük Charlotte is.

Károly herceg felesége, Kamilla hercegné valószínűleg soha nem lehet királyné, mert ez túl nagy felháborodást keltene. Az angolok a mai napig úgy gondolják, ez a cím Diana hercegnőt illetné meg. Ezért a királyi családban azt találták ki, létrehoznak egy új rangot, a királyi hercegnő címet. Kamilla valószínűleg ezt viseli majd. Katalin hercegnét azonban mindenki nagyon szereti, így az a legvalószínűbb, hogy ő a Katalin, Anglia királynője címet kapja majd. A pletykák szerint ez nem tetszik Kamillának, azt szeretné, ha mindketten ugyanolyan címet kapnának férjük koronázása esetén. Károly herceg már jó ideje azon dolgozik, hogy elérje, Kamillából királynő lehessen. Úgy érzi, már eltelt annyi idő Diana halála óta, hogy ez beleférjen. Egyelőre nem tudni, mit szól ehhez Erzsébet királynő.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!