VAN OTTHON NÉHÁNY DARAB CSEMPE, DE NEM TUDOD MIRE HASZNÁLHATOD? MUTATUNK NÉHÁNY TIPPET! VAN OTTHON NÉHÁNY DARAB CSEMPE, DE NEM TUDOD...

VAN OTTHON NÉHÁNY DARAB CSEMPE, DE NEM TUDOD MIRE HASZNÁLHATOD? MUTATUNK NÉHÁNY TIPPET!

VAN OTTHON NÉHÁNY DARAB CSEMPE, DE NEM TUDOD MIRE HASZNÁLHATOD? MUTATUNK NÉHÁNY TIPPET!

A mai cikkünkben a megmaradt csempe felhasználásáról fogunk néhány ötletet megosztani veletek. Ha van egy kis fantáziád és munkakedved, akkor a megmaradt csempét és padlócsempét felhasználhatod a lakásod díszítésére. Nem is gondolnád mi mindent készíthetsz belőle!

1. A kertben is felhasználhatod

A csempe különleges díszítőeleme lehet a kertednek. Díszítsétek a kertben lévő virágtartókat a fotón látható módon, így a kertetek egyedi lesz.

2. A szivárvány minden színével

A hatszögű csempék megvédik az asztalt a forró kávétól vagy teától és a konyha díszei lehetnek.

3. Egyedi tükör

A tükrödnek nincs kerete, vagy nem szereted ahogy kinéz? Készíts egy keretet mozaik csempéből. Használhatunk fa vagy műanyag keretet, egy kis ragasztó és kreativitás és máris különleges hangulatú a tükör.

4. Kreatív megoldás

Az asztal régi és kopott? Ragassz rá néhány darabot a megmaradt járólapból és már újjá is varázsoltad!

5. A tálcára is ragaszthatod

Ugyanezt a trükköt el lehet végezni egy tálcával is. Ha a tálca felületét csempedarabokkal rakjuk ki, akkor a tálca egyedi lesz és a csempe védi a felületét a forrón ráhelyezett dolgoktól.

6. Ötletes sütögetés

A meghívott vendégeknek ne tányérból kínáljátok az ételt, hanem egy nagyobb járólap darabról. Mindenki el lesz ragadtatva az eredetiségtől. A megmaradt járólapok felhasználhatóak vágódeszkaként is.

7. A lakás dísze

Nem tudod, hogyan díszítsd a falad? Ne töltsd az időt különböző ötletek keresésével, készíts képet a falra csempéből kirakva! Hidd el a legeredetibb ötlet és nagyon mutatós.

8. Maradandó fotók

Unod a megszokott képkeretet? Íme egy kreatív megoldás, ragaszd a fotót egy darab csempére!

9. Kreatív dekoráció

A megmaradt járólap darabok a fürdőszoba vagy a konyha falainak a díszítésére is használhatóak. Az így díszített helyiség nagyon egyedi lesz!

10. Mintás padló

Szereted a bohó stílust? Ha igen, szerezz be különböző színű padlócsempe darabokat és ezeket rakd le a konyhában.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!