VIgyázat! EON-n ügyfelek kaptak felszólítást! MINDEN ÜGYFELET FOKOZOTT ÓVATOSSÁGRA KÉR az áramszolgáltató! Erre kell figyelni >>>> Fokozott...

VIgyázat! EON-n ügyfelek kaptak felszólítást! MINDEN ÜGYFELET FOKOZOTT ÓVATOSSÁGRA KÉR az áramszolgáltató! Erre kell figyelni >>>>

Fokozott óvatosságra intik a felhasználókat, az E.ON is figyelmeztetett!

Az elmúlt napokban több olyan jelzés érkezett az E.ON Tiszántúli Áramhálózati Zrt. és az E.ON Észak-dunántúli Áramszolgáltató Zrt.

felhasználói részéről, hogy ismeretlen személyek a vállalat képviseletében eljáró személynek kiadva magukat, minősíthetetlen hangnemben és fenyegető üzenetekkel keresik meg a felhasználókat.

Az E.ON fokozott óvatosságra hívja fel felhasználóit a visszaélés-gyanús, 36/60-as és 36/50-es kezdetű hívószámokról érkező megkeresések esetén.

A vállalatcsoport azonnali vizsgálatot indított, melynek keretében leellenőrizték és megállapították, hogy az adott felhasználóknál nem volt szabálytalan vételezés vagy folyamatban lévő vizsgálat, a megjelölt felhasználási helyeket rendben találták.

A vállalatcsoport ezúton hívja fel a lakosság figyelmét, hogy a 36/60-as és 36/50-es kezdetű hívószámokról érkező telefonos megkeresések nem az E.ON részéről történnek.

Fokozott óvatosságra inti a felhasználókat, felhívva a figyelmet arra, hogy az ilyen jellegű hívásokban személyes, illetve felhasználási hellyel kapcsolatos adataikat kérésre se adják meg.

OSZD MEG másokkal is!

Forrás: hirado.org


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!