Figyelem Rendkívüli Hír!! Az elmúlt napokban több millió forint hamis 20 ezres került forgalomba, amivel már meg is próbáltak fizetni! Így ismerheted...

Figyelem Rendkívüli Hír!! Az elmúlt napokban több millió forint hamis 20 ezres került forgalomba, amivel már meg is próbáltak fizetni! Így ismerheted fel:

Az elmúlt napokban rengeteg olyan poszt került ki a Facebookra amelyben arra hívják fel a figyelmet, hogy hamis húszezressel próbáltak fizetni náluk. Ezekben a felhívásokban említést tesznek arról, hogy a hamis bankjegyekről csak a vízjel hiányzik, első ránézésre roppant nehéz felfedezni a különbséget a valódi bankóktól.

Nemrégiben pénzhamisítókat buktatott le a rendőrség, ahol kiderült, hogy közel 6 millió forint értékben kerültek forgalomba hamis bankók. Mint már említettük nagyon nehéz első ránézésre megállapítani a valódiságát a bankjegynek, ezért megmutatjuk, hogy mire kell odafigyelni:

A felső a hamis

A hamis bankjegy fémcsíkjában nem látható a 20 000 Ft-os felirat, míg a valódinál igen. A vízjelben pedig mivel az 500 Ft-osra lett nyomtatva nem Deák Ferenc, hanem Rákóczi Ferenc képe jelenik meg.

Az egyik gödöllői étteremben is megpróbáltak már vele fizetni!

A bankjegyekkel minden bizonnyal rengetegszer sikerült fizetniük a csalóknak, így már az ország bármely pontján megfordulhatnak a hamis bankók. Legyetek szívesen osszátok meg a bejegyzést és hívjátok fel ismerőseitek figyelmét is a csalásra!!! Ne váljon senki csalás áldozatává!

Forrás: www.anepszava.com

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!