Vigyázat! Tegnap nagyon sok hamis tízezres került ki a készpénzforgalomba,nagyon nehéz felismerni : ha ez a sorozatszám szerepel rajta akkor nem...

Vigyázat! Tegnap nagyon sok hamis tízezres került ki a készpénzforgalomba,nagyon nehéz felismerni : ha ez a sorozatszám szerepel rajta akkor nem eredeti!

Figyelem! Tegnap rengeteg hamis tízezres került forgalomba! OSSZÁTOK! Így ismerheted fel: A napokban nagyon sokan posztoltak a Facebookon Pécs és Budapest környékén, hogy hamis tízezressel próbáltak äzetni náluk. A figyelmeztető felhívásokban megemlítik, hogy a hamisított bankjegyekről csak a vízjel hiányzik, ránézésre nagyon nehézmegkülönböztetni a valódi bankóktól.

Egy pécsi felszolgáló tegnap tette közzé Facebook oldalán a bejegyzést, amiben felhívja a vendéglátósok és a lakosság fgyelmét a csalókra, akik hamis tízezresbankókkal próbálnak äzetni a Sétatéren, a Pécsi Napok fesztiválon. A vendéglátós figyelmeztet, a hamis bankókon 9052065 sorszám van - olvasható a PécsMa.hu oldalán. Egy másik, a Pécsi Napok alatt egy Széchenyi téri bódéban dolgozó felszolgáló is jelezte, hogy náluk is fizetett a szélhámos. A pultos elmondta: a hamis tízezres valamivel kisebb, mint az igazi, fényes része pedig észrevehetően vacak. Tapintásra megállapítható, hogy hamisítványról van szó, ám ahogy elmondta, a napközbeni emelkedett forgalom miatti feszített tempóban nem vették észre hogy nem igazi a pénz, emiatt arra sem emlékeznek, ki äzetett vele. A felszolgáló egy képet is elküldött a lapnak, amin jóllátszik a különbség. A képen az alsó bankó a hamis, a sorszám is 9052065.

A cikknek még nincs vége, lapozz! Következő oldal

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!