Vigyázat!!!!! Mindenkit figyelmeztet a gyártó!!! HA VAN ilyen háztartási géped vigyázz vele, mert TŰZVESZÉLYES! MOST ADTÁK KI A FIGYELMEZTETÉST! Jelentkezz,mert ingyen kicserélik a hibás berendezést!!!


FIGYELEM! HA VAN ilyen háztartási géped vigyázz vele, mert TŰZVESZÉLYES! MOST ADTÁK KI A FIGYELMEZTETÉST!

Fontos biztonsági figyelmeztetést adott ki a Siemens, az egyik szárítógépe tüzet okozhat, a szabadonálló gáztűzhelye pedig ro****ásveszélyes. Mutatjuk, pontosan melyik termékekről van szó, és mik a teendők.

A német elektronikai cég közleménye szerint a korlátozott számú, 2002-ben gyártott szárítógépnél előfordulhat, hogy egy elektromos alkatrész túlmelegedhet és extrém esetben akár tüzet is okozhat. Valamint egyes 2009. január és 2011. október között gyártott tűzhelyekre is figyelmeztetést adott ki. Utóbbinál a veszély oka az egyik gázcsatlakozási szerelvény esetleges sérülése. Ez bizonyos körülmények között gázszivárgáshoz, rendkívüli ritka esetben pedig rob****eszélyhez vezethet.-írja penzcentrum.hu

Forrás: Siemens

A cég minden ilyen tűzhely tulajdonosának felajánlja, hogy a csatlakozási szerelvényt egy minősített szervizmérnök ingyenesen kicseréli. A csere a tulajdonos otthonában elvégezhető és teljeskörű megoldást jelent. A csere lehetőségét viszont csak a tűzhelyek esetében ajánlja fel a gyártó, a szárítógépnél nem.

A felhívás nem minden készülékre vonatkozik, ide kattintva ellenőrizheted, hogy a te géped érintett-e.

Ilyen esetekben, amikor egy komplett szériánál gyártási hibát észlelnek sok esetben vissza is hívják a termékeket, bár egy több százezer forintos berendezésnél még kiszállási díjjal és szerelési költséggel együtt is olcsóbb a cégnek, mintha minden egyes terméket kompletten cserélnének.

Forrás : penzcentrum.hu


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!