Kirill, a 4 éves kisfiú születése óta egy kazah nevelőotthonban él. Azért él itt, mert csak egy kézzel született és Kazahsztánban a fogyatékkal született gyerekeket a szüleik nevelőotthonba adják.

Így történt, hogy Kirill már 4 éve a gyermekotthon lakója, mindig egyre kevesebb a remény arra, hogy örökbe fogadják.

FACEBOOK / DOUG FACEY

Egyik nap azonban rámosolygott a szerencse, amikor a kanadai pár, Doug és Lesley Facey érdeklődni kezdett a kisfiú iránt. Szerettek volna egy gyereket örökbe fogadni és amikor meglátták Kirillt, fogyatékossága ellenére azonnal tudták ő lesz az. Vagy talán fogyatékosságának köszönhetően.

Az örökbefogadást intéző iroda megkérdezte őket, mintha le akarnák őket beszélni: "Biztos, hogy egy olyan gyereket szeretnének, akinek csak egy keze van?"

FACEBOOK / DOUG FACEY

Mikor megérkeztek a reptérre, a kis Kirill nem is sejtette, hogy meglepetés vár rá. Mikor Doug édesapjával, a nagypapával találkozik, csak akkor látja, hogy neki is csak egy kezet van.

A nagypapa letérdelt a gyereke elé, egy szót sem mondott, csak kinyújtotta karját. Kirill érezte, most már soha nem lesz egyedül, varázslatos volt ez a találkozás. Az egész család visszafojtott lélegzettel figyelte a történteket.

A nagypapa és kisfiú között azonnal jó kapcsolat alakult ki, Kirill számára pedig egy boldogsággal teli, új élet kezdődött.

CBC

A család azóta boldog életet él. Kirill jól beileszkedett és napról napra jobban beszél angolul. Már számíthat családja támogatására.

"Az apám bebizonyította, hogy bármit meg tud csinálni amit akar: kiváló üzletember, részt vett a paraolimpián és minden nap bebizonyítja, nem adja fel a küzdelmet."- mesélte Doug.

Ez Kirillnek is segít majd abban, hogy elérje célját az életben, bármi legyen is az. A nagyapjával való találkozás pedig örök emlék marad számára.

FACEBOOK / DOUG FACEY

Lesley és Doug mindent megtesznek azért, hogy a kis Kirill elfelejtse nehéz kisgyerek korát. Nagyon sok boldogsággal teli életet kívánunk ennek a kis családnak!

csodalatos.co

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!