Az alábbi hihetetlen videó bemutat néhány elképesztő léptékű és egyben titokzatos struktúrát, melyeket Oroszország számos helyén fedeztek fel. A...

Az alábbi hihetetlen videó bemutat néhány elképesztő léptékű és egyben titokzatos struktúrát, melyeket Oroszország számos helyén fedeztek fel. A videó készítője szerint az ezen hatalmas megalitoknál alkalmazott építési módszerek nagyon hasonlítanak olyan helyekre, mint Puma Punku, Teotihuacan és Tiahuanaco, melyek létrehozására még ma sem tudjuk a megfelelő magyarázatot.

Nem számít, hogy milyen viták folytak a múltban, mert a videó szerzője azt sugallja, hogy ezek a titokzatos megalitikus helyek Oroszországban a végső és leginkább meggyőző bizonyítékok arra nézve, hogy óriási lények lakták ezt a világot a távoli múltban.

A szerző arra utal, hogy a bibliai özönvíznél sok évezreddel korábban óriás lények éltek a bolygó minden szegletében, és ezen óriások történeteit minden kultúrában megtalálhatjuk szerte a világon. Mindegy, hogy hová megyünk, és melyik ősi kultúrát nézzük, úgy tűnik, hogy az ősi óriás lények jóval az írott történelem előtt jelen voltak a bolygó hosszú története során, amikor a meghatározó tudósok szerint a civilizációk és emberiség még teljesen fejletlenek voltak, vagy talán nem is léteztek.

A videóból azonban egyértelműen látszik, hogy ezeket az ősi megalitikus helyszíneket valahogyan mégis megépítették, de senki sem képes megmagyarázni, hogy miért, hogyan és milyen régen. Vagyis ezek az elképesztő léptékű struktúrák szembeszállnak a történelemmel és mindazzal, amit az ősi civilizációkról és a bolygónkat lakó lényekről tudunk.

Teremtés könyve 6:2 - az Isten fiai látták, hogy az emberek lányai szépek. Feleségül vették mindazokat, akik tetszettek nekik.

Teremtés könyve 6:4 - Óriások éltek akkor a földön (és később is), amikor az Isten fiai az emberek lányaival összeházasodtak, és ezek gyermekeket szültek nekik; ezek a régi idők híres hősei.


Lehetséges, hogy az ősi szövegek mondják el, hogy a távoli múltban semmihez sem fogható lények voltak jelen a Föld felszínén, és hogy néhány hatalmas, megalitikus helyszínt ők hoztak létre?

Elképzelhető, hogy Gornaya Shoriya megalitikus helyszíne csupán egy a sok hely közül Oroszországban, ahol ezeknek a régen élt ősi lényeknek a kéznyomai megtalálhatók, és ahol a legnagyobb mesterségesen kialakított kőtömbök láthatók, melyeket a bolygón valaha felfedeztek. Mi van akkor, ha ezek a mítoszok és mesék jóval többről szólnak? Ha ezek az óriási lények egy teljesen más fajhoz tartoztak, és ők népesítették be a Földet, mielőtt a mai ember lett az uralkodó ezen a bolygón?

http://indavideo.hu/video/Gigantikus_megalitok_Oroszorszagban

Georgy Sidorov, aki egy kutató expedíció során készített először felvételeket ezekről a gigantikus struktúrákról elmondta, hogy teljesen letaglózta a felismerés, amikor megvizsgálták ő és más geológusok a dél-szibériai hegyekben található mesterséges formációkat. Az alábbi interjúban azt is megemlítette, hogy a területen olyan piramis alakú struktúrák találhatók, melyek a boszniai piramisoknál is nagyobbak. A földből áramló energia impulzusok olyan erősek ezeken a helyeken, hogy a fák magukon a hatalmas kőtömbökön kapaszkodnak és élnek mindenféle föld, vagy talaj nélkül.

http://indavideo.hu/video/Gornaya_Shoriya_-_Georgy_Sidorov_interju


Forrás: ujvilagtudat.blogspot.hu


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!