Rendőrségi Felhívás!!! Vigyázzanak gyermekeikre! Így próbált meg becsalni fehér BMW-jébe két iskolás fiút egy férfi! Az ország több pontján is felbukkant már…Kérlek szépen osszátok meg, előzzük meg a tragédiát!

Rendőrségi felhívás! Nagy port kavart fel annak a két jászberényi fiúnak az esete, akiket karate edzésről hazafele próbált meg becsalogatni fehér BMW-jébe, egy eddig ismeretlen férfi.

A 9 és 10 éves fiú Jászberény egyik kis utcáján sétált hazafele, amikor hirtelen egy fehér BMW állt meg mellettük. Az utas felőli ajtó kinyílt és egy férfi szólt ki nekik: "Szálljatok be, elviszlek benneteket".

A fiúk hirtelen nem tudtak szóhoz jutni a döbbentettől, de a szerencsének hála egy idős hölgy sétált arra, aki valószínű megzavarta a férfi tervét, mert becsapta az kocsi ajtaját és azonnal elhajtott a helyszínről. Zsemberi Zoltán a Jászberényi Tankerület igazgatója elmondta, hogy minden intézményükben foglalkoznak a történtekkel, és nyomatékosan felhívják a gyerekek figyelmét a veszélyre. Kaptak visszajelzést már a környező településekről a fehér BMW-t illetően.

Több helyen is látták felbukkanni. Szabó Zita a megyei rendőrségi sajtószóvívő elmondta, hogy eddig ugyan nem valósult meg bűncselekmény, de az eset összes körülményét folyamatosan vizsgálják.


A rendőrség felhívja a lakosság figyelmét arra, hogy a gépkocsi az ország bármely pontján megjelenhet, sőt az is elképzelhető, hogy hamarosan másik típusú járműre vált, ezért arra kéri a szülőket, legyenek nagyon óvatosak és lehetőség szerint ne engedjék el egyedül gyermekeiket.
tudathalo.com

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!