Újabb elképesztő áttörés a rákgyógyításban! Vége a rosszindulatú daganatoknak - ezzel a forradalmi eljárással, kemoterápiára sincs szükség!...

Újabb elképesztő áttörés a rákgyógyításban! Vége a rosszindulatú daganatoknak - ezzel a forradalmi eljárással, kemoterápiára sincs szükség! Döbbenetes felvételek!

Hatalmas áttörés

Olaszországban első alkalommal hajtottak végre emberen olyan műtétet, amelynek keretében mikrohullámmal felfűtött tűvel pusztították el a másként nem operálható, rosszindulatú áttétes májdaganatot.

Egy forró tűt szúrnak a tumorba, azzal pusztítják el. Az új technika, amely az úgynevezett "mikrohullámú termoabláció", fellazítja a tumor (és metasztatikus formák) a máj, a vese, a tüdő, a pajzsmirigy és a csont szöveteket. A beteg ezt nyugtatózva, érzéstelenítve, altatás nélkül követi végig, és a néhány perces érzés nélkül műtét akár már azonnali eredményhez is vezethet, sok esetben kemoterápiára sincs szükség.

A "mikrohullámú termoabláció" valósággal elolvasztja a daganatot. Az esetek többségében kemoterápiára sincs szükség, az eljárás teljesen elpusztítja a rákos sejteket.

A terápia máj-, vese-, csontdaganatoknál és áttéteknél is alkalmazható A beteg egyetlen nap után elhagyhatta a kórházat, egy mindössze 2 mm-es sebbel "gazdagodik" csupán, amelyet még varrni sem kell.Ez az eljárás teljesen más irányba fordítja az eddigi rákos megbetegedések kezelését!

Az új módszer, forradalminak mondható bizonyos rákos megbetegedések kezelésében!


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!