A Szenes Iván Emlékkoncert egyik szervezője kitálalt! - Tudja csak meg mindenki, hogyan került fel a Vajna család a színpadra! Legyetek kedvesek...

A Szenes Iván Emlékkoncert egyik szervezője kitálalt! - "Tudja csak meg mindenki, hogyan került fel a Vajna család a színpadra! Legyetek kedvesek osszátok meg, nálam betelt a pohár!"



Mint arról korábban már beszámoltunk, hatalmas port kavart a Vajna család 'műsora'. Andy Vajna és kedves felesége Vajna Timi a Szenes Iván Emlékkoncerten felment a színpadra, ami már önmagában unszimpátiát váltott ki a közönségből, majd Andy Vajna ezek után Szenes Iván helyett Szenes Imréről kezdett beszélni! Amint végeztek a beszéddel azonnal el is hagyták a helyszínt...10.000 ember hangos füttyszóval fejezte ki nemtetszését.

Tegnap este azonban a rendezvény egyik szervezője kitálalt. Szavait módosítás nélkül közöljük:"Tudja csak meg mindenki, hogyan került fel a Vajna család a színpadra! Ez a 2 ember azt hiszi, hogy bármit megtehet és az országban működő rendszer gyönyörűen asszisztál is nekik. Nyílt titok, hogy a kormánybiztos úr 10 millió forinttal 'támogatta' a rendezvényt, bár fogalmam sincs, hogy hova tűnt el az a rengeteg pénz, annak fejében, ha színpadra állhatnak egy beszéd erejéig. Őszintén szólva fogalmam sincs, hogy ez miért jó nekik vagy mi hasznunk van belőle, de azt is el tudom képzelni, hogy szánt szándékkal szólította Szenes Ivánt Imrének. Ez a két ember nem ismer határokat. Botrány, amit művelnek és mindenkinek joga van tudni az igazságot! Legyetek kedvesek osszátok meg, nálam betelt a pohár!"


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!