Erre nincsenek szavak... A világhírű vak tenor, Andrea Bocelli bejárta és meghódította az egész világot csodás hangjával. Aki hallgatja,...

Erre nincsenek szavak...

A világhírű vak tenor, Andrea Bocelli bejárta és meghódította az egész világot csodás hangjával. Aki hallgatja, elérzékenyül, olyan érzelmeket képes kiváltani az emberekben, amit csak kevesen.

Most kiderült, hogy fiai is örökölte a tehetségét. Matteo Bocelli még csak 21 éves, de már most beírta magát a történelembe - mediterrán karakterével elképesztően sármos szépségével és mosolygós arcával nagy esélyekkel léphet édesapja nyomdokaiba.

Amellett, hogy modell, énekelni is nagyon szeret - és tud. A tenor nemrég közös dalt készített fiával, "Fall On Me" címmel - amire a Doily.hu bukkant rá.

"Mindenki, aki szülő, bárki, aki ismeri az anya vagy az apa értékes felelősségét, teljes mértékben meg fogja érteni ennek a darabnak a jelentését. A Fall On Me az első olyan videoklip, amiben fiam, Matteo Bocelli velem énekel." - írta a világsztár a YouTube-on megosztott videóhoz.

Forrás: blikkruzs.blikk.hu

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!