Az emberek tegnap gigantikus méretű tüntetésbe kezdtek, aminek az volt a célja, hogy a jelenlegi kormány vegye észre, hogy elégedetlenek az emberek,...

Az emberek tegnap gigantikus méretű tüntetésbe kezdtek, aminek az volt a célja, hogy a jelenlegi kormány vegye észre, hogy elégedetlenek az emberek, és szeretnék, ha a választás megismétlődne, illetve ha lemondana a Fidesz kormány. Mivel semmiféle következménye nem lett a tegnapi tüntetésnek, ezért jövőhéten újabb tüntetést szerveznek. De miért nem történt semmi? Miért van az, hogy az emberek hiába adnak hangot a nemtetszésüknek, semmi nem történik? Orbán Viktor így nyilatkozott:

" A tüntetés elmondhatom, hogy egyértelműen a Sorosista beépített emberek szervezték, és pénzelik. Soros György érdeke, hogy ez a kormány lemondjon, mivel mi megtagadjuk a migránsok betelepítését Magyarországra, és a kerítésünk kizárja őket teljes Európa területéről. Soros minden ember zsebébe pénzt dugott, akik megjelentek tegnap a tüntetésen, de mi nem engedünk a Sorosista bérkatonák indokolatlan tüntetésének. Az emberek döntöttek, minket választottak, mi pedig elfogadjuk, hogy megtiszteltek minket azzal, hogy megkértek, vezessük tovább ezt a sikeres országot. Köszönöm. " Oszd meg, ha szerinted nem Soros pénzeli ezt az egész elégedetlenséget, hanem önszántukból mentek tüntetni az emberek!

Ezen írás mindenféle igazságtól távol esik és egyben egy fikció.A cikkben szereplő név és pozíció csak a véletlen egybeesése lehet és nem tükrözi a valóságot.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!