Nincs nap, hogy Hofi Géza özvegye, Ildikó ne emlékezne a humoristára. Az asszony a mai napig nem feledi Hofi Gézát: nem csak azért, mert iránta...

Nincs nap, hogy Hofi Géza özvegye, Ildikó ne emlékezne a humoristára.

Az asszony a mai napig nem feledi Hofi Gézát: nem csak azért, mert iránta érzett szerelme múlhatatlan, de ahogy a Borsnak adott interjújában elmondta, nincs olyan nap, hogy az interneten ne botlana Hofi-idézetekbe. A nagy nevettető sírján mindig friss virág van, rajongói a mai napig gondoskodnak róla, hogy emléke ne merüljön feledésbe.

Ildikó a Borsnak elmesélte megismerkedésük történetét is.

- Egy téves kapcsolás okán ismerkedtünk meg. Valaki mást hívott, én vettem fel. Megismertem a hangját: maga a Hofi, a művész? Elkezdtünk beszélgetni, meghívott estére a színházba, az Élelem bére 800. előadására. Elmentem. Fél tízkor a büfében vártam, egy hatalmas virágcsokorral. De tényleg akkora volt, embernyi, hogy a fejemig ért. Átadtam Gézának, szeretettel. Celofánban volt, elkezdte forgatni. Ott állt Pethes Gyuri, a rendező, Malek Miki, Veszelinov András. Azt mondja Géza: és hol lehet ezt kinyitni? Mindenki röhögött. Én bolond, megmutattam a művész úrnak, le sem esett. Már a felesége voltam, amikor mondta, a hol lehet ezt kinyitni, arra utalt, hogy miért nem egy üveg italt hoztam? - nevette el magát az özvegy.

Hofi Géza mindössze 65 éves volt amikor meghalt, Ildikóval hét évig voltak együtt.

Forrás: blikkruzs.blikk.hu

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!