A következő 3 jegy készülhet, hiszen hamarosan nagyobb összeg fogja ütni a markát nem túl nagy erőfeszítés mellett. Halak Alapvetően egy...

A következő 3 jegy készülhet, hiszen hamarosan nagyobb összeg fogja ütni a markát nem túl nagy erőfeszítés mellett.

Alapvetően egy szerencsés jegynek számítasz, de ez most hatványozottan igaz lesz rád. Kifejezetten tehetséges vagy a szakmádban, és amihez most nyúlni fogsz, biztosan arannyá válik.

Mindent elkövetsz azért, hogy elérd a céljaidat és ehhez nem is kell túl nagy erőfeszítést tenned. Egy nagyobb összeg érkezésére számíthatsz a közeljövőben a képességeid kamatoztatásának köszönhetően - írja a Tudásfája.

Oroszlán

Nagyon erős, sikeres és szerencsés vagy. Szereted, ha minden flottul halad körülötted és ezt úgy éred el, hogy ügyesen vezetsz, nem pedig ész nélkül parancsolsz.

Megvan benned a képesség, hogy megteremtsd magadnak azt a luxust, amire vágysz. Nagy esélyed van rá, hogy nagyobb összeget nyerj.

Az Ikrek nagyon szeretik a pénzt. Bár nem jellemző, hogy túlzásba esnének a költekezéssel, mégis szeretnek szép és minőségi dolgokat vásárolni, ehhez pedig kell az anyagi fedezet. Sajnos a kemény munka már kevésbé az ő asztaluk.

Két lehetőséged van, sikeres üzletbe kezdesz, vagy összeállsz egy vagyonos partnerrel és egyesítitek erőiteket. Ha ez megvan, a pénz miatt a közeljövőben nem kell aggódnod - írja a Tudásfája.

Forrás: blikkruzs.blikk.hu

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!