Ezzel nem voltam tisztában. Jobb ha tudod, mielőtt eszel belőle. Székrekedés, cukorbetegség, torokfájás, orrvérzés esetén is segít! Van, aki...

Ezzel nem voltam tisztában. Jobb ha tudod, mielőtt eszel belőle.

Székrekedés, cukorbetegség, torokfájás, orrvérzés esetén is segít!Van, aki szereti és van, aki utálja erős szaga miatt. Akárhogy is, egészségre gyakorolt hatásai csodálatosak. Főként, ha nyersen esszük, mivel a főzés minden értékes hatóanyagát megsemmisíti.7 nyomós ok, amiért ajánlott lila hagymát enni:1. Megállítja a rákos sejtek növekedésétTele van kénes összetevőkkel, melyek védik a szervezetet a fekélyektől és többféle ráktól. Emellett sikeresen harcolnak a húgyúti fertőzésekért felelős kórokozókkal is.2. Segít cukorbetegségbenA lila hagyma fokozza az inzulin termelődést, ezért aki cukorbeteg, egyen nyers hagymát.3. Gyógyítja a székrekedéstA hagyma rostjai segítenek székrekedés esetén. Eltávolítják a méreganyagokat a belekből.

4. Segít torokfájás eseténA hagymalevet hagyományosan használták megfázásra és torokfájásra.5. Orrvérzés ellenA lila hagyma megállítja az orrvérzést. Ehhez elég csupán szagolgatni.6. Védi a szívetA lila hagyma véd a szívkoszorúér betegségektől és csökkenti a magas vérnyomást.7. Szabályozza a koleszterinszintetA nyers hagyma szabályozza a koleszterinszintet, csökkenti a káros koleszterin szintjét.Kérjük, aki teheti adja tovább, úgy gondolom EZT joga van tudni mindenkinek!


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!