Kátainé Nagy Judit osztotta meg közösségi oldalán (is), az alábbi bejegyzést, szavait változtatás nélkül közöljük: Sziasztok! Még leírni is...

Kátainé Nagy Judit osztotta meg közösségi oldalán (is), az alábbi bejegyzést, szavait változtatás nélkül közöljük:

Sziasztok! Még leírni is borzalmas, hogy mi történt velünk hétfő este! Kérem szépen, aki látott, halott valamit a környéken az haladéktalanul jelezze felénk vagy rendőrség felé!

Karcagon lakunk egy lakótelepi lakás 3. emeletén. A közelben van a helyi bolt, ahova mint majdnem minden nap, így hétfő este is gyorsan beugrottam pár dologért. Aznap este a kislányom a kocsiban maradt, mondta inkább megvárna - úgyis tabletezik. Bementem a boltba majd 2-3 perc elteltével hatalmas csattanásra és sikoltásra lettem figyelmes! A képen látható személy betörte a kocsink ablakát és szó szerint kirángatta, majd fogdosta - csókolgatta és ezek után próbálta elvinni az én kicsi (10 éves) Fannimat! Többen is kirohantunk a boltból a hatalmas csattanást hallva, amitől megijedhetett, mert hála istennek a lányomat pár méter után elengedte. Biztos vagyok benne, hogy előtte már kinézhetett minket..!

Annyira megviselték szegény kislányomat az események, hogy azóta is sír! Gyógyszerekkel tud csak elaludni, mert fél, hogy visszajön érte ez az ember!

A bolt előtti kamerának köszönhetően a rendőrség már azonosította az elkövetőt!

Mint kiderült egy ideje körözés alatt áll ez a személy! A 30 éves Lakatos Jánost Pe*[email protected]í*lia, kiskorúak zaklatása és módszeres betöréses lopás vádjával körözi a rendőrség országszerte!

A rendőrség nyomatékosan felhívja a lakosság figyelmét, hogy a képen látható férfi nagyon veszélyes és kiszámíthatatlan! Az ország bármely pontján feltűnhet, és bármikor lecsaphat!

Kérjük egy megosztással segítse a rendőrség munkáját, amennyiben bármilyen használható információval tud szolgálni, a névtelensége megőrzése mellett hívja a 06-80-555-111 "Telefontanú" zöld számát vagy a 107, 112 központi segélyhívószámok bármelyikét.

Kérem szépen Karcagiak, és minden polgártársamat, hogy Osszák meg ezt a felhívást! Tiszta szívből mondom, nem akarom, hogy ez az "ember" újra lecsapjon bárkinek a gyermekére is! Senkinek nem kívánom azt, amin átmentünk a kislányommal. Kátainé Nagy Judit

Forrás: www.anepszava.com


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!