Látsz valami furcsát ezen a képen? Mi sem látunk. Igazából azonban van rajta egy kis részlet, ami a kisfiú életét mentette meg. Néhányan azt...

Látsz valami furcsát ezen a képen? Mi sem látunk. Igazából azonban van rajta egy kis részlet, ami a kisfiú életét mentette meg.

Néhányan azt állítják, hogy a mobil telefon rákot okoz, ebben a történetben azonban épp egy mobil telefonnak köszönhetően fedezték fel a rákos megbetegedést.

Az édesapa Owen Scrivens készített néhány képet az egyéves kisfiáról Jaxon-ról, amikor észrevette, hogy fia egyik szeme nem ugyanolyan, mint a másik. Az apa figyelmét egy fehér folt keltette fel, de lehet, hogy az csak a vaku villanása miatt volt látható. Az apa rákeresett erre a Google-on és már indultak is a kórházba.

Egy hónappal később a szülők olyan hírt kaptak, amitől minden szülő retteg: kisfiuk Jaxon rákos volt.

-Nem volt semmilyen más tünete, de miután észrevettük a fehér foltot a szemében, elkezdett kancsalítani. -mondta az apa a Metro-nak, majd így folytatta:

-Meg is néztem utána néhány régebbi képet és azokon látszott, hogy novemberben elkezdett változni a szeme színe.

Egyetlen fotónak köszönhetően a kisfiú esetében még időben észrevették a rákos daganatot. Elkezdték kezelni a kisfiút és a tumor elég gyorsan a harmadára csökkent. Ez a tumorfajta, amit retionblastómának hívnak, gyakran jelentkezik kisgyermekeknél. Soha nem fog elmúlni ez a betegség de kordában tudják tartani.

Ha saját magunkat akarjuk diagnosztizálni a Google segítségével, sajnos gyakran melléfogunk. De ebben az esetben a keresés a kisfiú életét mentette meg, a modern technológiának és az édesapának köszönhetően.

Forrás: csodalatos.co


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!