Hetek óta tartja lázban az országot Bálint Emese története, aki arról vált híressé, hogy 28 évesen még mindig ártatlan és az igazit keresi.

Emese csak házasságra tud gondolni, ám vasárnap, nem sokkal dél után még ő is megingott. Egy gáláns férfi kereste fel, aki nem kevesebb, mint 200 millió forintot ajánlott a színésznő szüzességéért. Egy baj van csak vele: a férfi nem akar gyűrűt húzni Emese ujjára, így a nő végül kikosarazta a jómódú úriembert. Hisz neki, nem kell komolytalan férfi és nem akarja "így" elpazarolni a szüzességét és idejét. - Nyilatkozta a hölgy.


- Bár igencsak elgondolkoztam az ajánlatán, nemet kellett mondanom. Én ennyiért nem vagyok eladó. Többet érek!- Tette hozzá a meglehetősen kétértelmű mondatot Emese.

- "Azért is elhiszem ezt az összeget, mert ugyan hallottam már róla, hogy mások eladták a szüzességüket, de ők fiatal lányok voltak. Bennem szerintem igenis nagy érték, a korom mellett az is, hogy 15 éve vagyok a színpadon színésznőként és művészként" - folytatta Emese

Ti mit gondoltok szavairól?! Mennyire normális ez manapság? Mindenkinek megvan vajon az ára..?

forrás


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!