Sokan úgy gondolják, hogy a nőiesség az öltözködésen múlik. Felveszel egy csinos ruhát és nőies vagy, leveted és már elő is bújhat a nőietlen...

Sokan úgy gondolják, hogy a nőiesség az öltözködésen múlik. Felveszel egy csinos ruhát és nőies vagy, leveted és már elő is bújhat a nőietlen oldalad. Ez azonban szinte lehetetlen, nem lehetsz elegáns hölgy a városban, miközben otthon főzés közben korsóból iszod a sört. A mai fiatalok általában nincsenek tisztában vele, melyek azok a dolgok, amelyek miatt elveszítik a nőiességüket. Egy igazi nő mindig kihúzott háttal jár. Kedves és jóindulatú, odafigyel a külsejére és nem szeret veszekedni. Figyel a megjelenésére és a viselkedésére is.

Ha ez nehéznek tűnik, nem kell erőltetni, de akkor ne várd, hogy egy igazi férfi legyen melletted, mert ők az igazi nő mellett találják meg a boldogságukat. A férfi egy igazi nővel valódi úriemberként viselkedik, mert egy hölgy nem is enged meg más viselkedést.

Lássuk melyek azok a dolgok, amelyek nőietlenné tesznek

Tetoválás

Pár évtizede a tetoválás még egy bizonyos csoportba való tartozás jelképe volt, tetováltattak a katonák, a matrózok stb. Volt olyan időszak, amikor a tetoválások a szakrális dolgokhoz kapcsolódtak. Nem arról beszélünk, ha van egy apró tetoválásod, sajnos sok mai nő teste tele van különböző tetoválásokkal. Általában azokra a nőkre jellemző, akik elutasítják a megszokott életmódot, folyton lázadnak, az értékrendjük pedig nincs a helyén. A teljesen teletetovált bőr nem összeegyeztethető a nőies megjelenéssel. Akik tetováltatnak, bele kell gondolniuk, hogy 20 - 30 év múlva, amikor már nem lesznek fiatalok, hogy is fognak mutatni azok a minták a ráncos, megereszkedett bőrükön.

Nagyméretű fülbevalók

A nagy karika fülbevalók mindennek mondhatóak, csak nőiesnek nem. A 90-es években sok női sztár viselte, akik egyáltalán nem mondhatóak nőiesnek, de nem kellene róluk példát venni. Az elegáns megjelenés nem összeegyeztethető ezzel az ékszerrel.

Alkohol fogyasztás

Berúgni, részegen felhívni az ismerősöket, volt szerelmeket és sajnáltatni magad, ez megengedhetetlen! Egy igazi nő tudja, hogy hol vannak a határai és nem a bárokban keresi a helyét. Az csak egy dolog, hogy nem nőies, de még nevetséges is, hiszen gondolj bele, ha egy nő részegen sajnáltatja magát és mindenkinek elsírja a bánatát, ki veszi majd őt komolyan?

Beszédstílus

A vulgáris beszéd nőietlen és nagyon visszataszító. Az a nő, aki képtelen kommunikálni anélkül, hogy csúnya szavakat használna, azt nem fogják hölgyként kezelni. A vulgáris beszéd és a káromkodás sértő és nagyon ocsmány. Ha szeretnéd nőiesnek érezni magad és azt akarod, hogy valódi nőnek kezeljenek, akkor felejtsd el a vulgáris kifejezéseket.

A külső

Egy valódi nőnek nincs szüksége tucatnyi szépészeti beavatkozásra ahhoz, hogy nőiesnek érezze magát, mert meg tudja különböztetni a nőiességet a közönséges megjelenéstől.

Vékony szemöldök

Nem azokról a hölgyekről van szó, akiknek természetes módon vékony a szemöldökük, azokra gondolunk akik vékonyra szedik, vagy tetováltatják. Nőietlen, csúnya és pontosan az ellenkező hatást váltja ki, mint amit szeretnél.

A nőiesség káprázatos dolog, de mindig dolgozni kell rajta. Ha azt akarod, hogy valódi nőnek tekintsenek és úgy is viselkedjenek veled, ahogyan azt egy hölgy elvárja, akkor meg kell tanulnod úgy is viselkedni.

Forrás: bidista.com


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!