Kíváncsi vagy, mi vár rád a szívügyek terén a hétvégén? Olvasd el a hétvégi szerelmi horoszkópot: előrejelzésünk március 30-tól április 1-ig szól.


Kos

Ne is tervezz semmit, hisz csak bántani fogod magad, ha semmi nem sikerül - még inkább elmegy az önbizalmad, ami most amúgy is a béka feneke alatt van! Ha váratlan gondolattal sok pénzt költenél magadra, a divatra - fölösleges! Ne így akard láthatatlanná tenni a benned levő félelmekből adódó szigorúságot! Engedd el magad, lazíts, ki tudja, hogy akkor milyen váratlan események jönnek életedbe!

Szeretnéd tudni, mi vár rád áprilisban a szívügyek terén? Kattints ide a havi szerelmi horoszkópért!

Bika

Váratlan fordulatok érkezhetnek az életedbe. Ezek a szerelmi életedet is érinthetik, bár őket titkok takarják, izgalmakat, újdonságokat hoznak. Munkáddal is lehet kapcsolatos, főnököd is valahogy beléphet a történetbe. Tudatosan figyelj rá, hogy a hatóságokkal ne kerülj összeütközésbe, akik - ha vannak titkaid - le is buktathatnak. Pénzedre vigyázz, a szerelem elveheti az eszed, amit tárcád bánhat!

Ikrek

Annak ellenére, hogy mindent megteszel, hogy senki ne közelítsen feléd, szigorú és kötözködő vagy, megpróbálsz elbújni a világ elől - egy váratlan hódolódhoz ezek a jelzések mégsem érnek el, s nem hagyja, hogy érzelmek nélkül vészeld át a hétvégét. Add meg magad, ne állj ellent, különleges élményekben lehet részed! Talán ahogy jön, úgy megy is ez a kapcsolat, hagyva maga mögött egy jóleső bizsergést.

Rák

Ne akarj szigorú és kockás lenni, ne ragaszkodj ahhoz az elképzelt rendhez, ami nem is a tied valójában, csak most épp valakitől átveszed, érzékenységeddel összerezonálsz vele. Nagyon szép vagy! Ha mosolyod mögött a benned levő igazi szeretetet meglátod, talán te sem érted, hogyan tudod most ezt a mosolyt magadra fagyasztani. Régen együtt élt társaddal fellobbanhat ismét a láng, csak ne vetélkedjetek egymással!

Oroszlán

Ne gondolkozz túl sokat, ami tönkreteszi a benned levő jóízű szeretetet! Valójában szerelmes akarsz lenni, ölelni, a világot kivirágoztatni. A munkádból adódó nehézségeket ne hagyd begyűrűzni, hisz elviszik az energiádat - hideggé, szigorúvá, akár jégcsappá is válhatsz! Régen együtt élt pároddal egy utazás vagy kirándulás fellobbanthatja szíveteket, a régi érzelmek újra előtörhetnek - hát utazzatok el!

Szűz

Itt a tavasz, de még mindig nem a te lelkedben. Ha bárki meg tudja olvasztani jégszívedet, ne engedd el, hisz kincset ér! Ez most szinte lehetetlen, oly komoly és szigorú vagy. Talán magadat is nehéz elviselned, hisz kritikáidat még te sem úszod meg - miért is? Érdemes egy csendes helyet keresned, ahol nem találkozol senkivel, ahol rendet tudsz tenni önmagadban - s még az is lehet, hogy egy másik "rendrakóval" felfigyeltek egymásra.

Mérleg

Ne csodálkozz, ha az utcán vagy egy nyilvános helyen olyan helyzetbe kerülsz, mely felszabadulttá tesz, s talán el is felejted, hogy az utóbbi időszakodban mindent és mindenkit kizártál az életedből, s egyedül akartál maradni! Egy szerelem lehetősége is megbújhat ebben, bár valószínű, hogy amilyen gyorsan és hirtelen jön, olyan gyorsan megy is - mindenesetre egy másik vágányra tesz, melynek épp itt az ideje!

Skorpió

A világ a feje tetejére is állhat, a szerelmi életedet semmi nem zavarja. Hogy is zavarná, mikor oly kedves és aranyos vagy, tele hittel, jókedvvel, mosollyal, hogy még az is szerelmes lesz beléd, akit nem akarsz. Mélyreható szavaid vagy hallgatásaid is segítségedre vannak - ahogy mindig, most is belelátsz mások veséjébe, pontosan tudod, mit kell tenned, mondanod ahhoz, hogy az legyen, amit te szeretnél.

Nyilas

Ne tapsolj össze szerelmeddel, ha provokál! Tulajdonképpen csak azt akarja mondani kritikáival, hogy még annál is jobban szeresd, mert most nagy szüksége van az erődre, energiádra! Ha keresésben vagy még, akkor ne hidd el igazságát a visszautasítóknak, meglehet ők is épp ebben a cipőben járnak. Kötözködés helyett azonban legyél te is őszinte, ha egy ölelésre van szükséged! Azt mondd, amit szeretnél!

Bak

Nem vagy túl jó passzban, s talán mindent meg is teszel azért, hogy hagyjanak békén, senki ne szóljon hozzád - erőszakos és türelmetlen vagy. Mindezek ellenére, mégsem sikerül mindenkit leráznod. Vannak olyan elvetemült jelentkezők, akik nem hagyják annyiban beléd vetett hitüket, s különleges helyzetet teremtve - meghódítanak. Meglehet, hogy csak "egy legény" marad talpon, s versenyzés nem lesz érted - de az épp elég, hogy boldog legyél!

Vízöntő

Szerelmes hangulatodat mindenki látja. Nem csak a ruháidról, sminkedből lehet rá következtetni, de mozdulataid, szavaid is elárulják, hogy a tettek mezejére akarsz lépni, ölelni, hódítani vágysz. Nem is marad el sikered, mert addig úgy sem nyugszol. Addig mész, míg rá nem találsz szerelmedre. Ha már van valakid, akkor biztosan feldobod a hétvégéteket, hisz most is tele vagy különleges ötletekkel.

Halak

Engedd el álmaidat, hisz ha nem valósulnak meg, csak csalódást fogsz érezni, talán még vádolod is magadat, hogy valamit nem jól tettél, mondtál. Egy hirdetésen vagy a neten keresztül - ennek ellenére, vagy talán épp azért, mert már le tudsz mondani mindenről - érkezhet egy váratlanul kibontakozó szerelem, mely tele van érdekes beszélgetésekkel, netán különleges gasztronómiai helyek meglátogatásával.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!