Justine McCabe a hőse ennek a lelkesítő történetnek. Ez a hölgy 31 éves és 141 kg-ot nyomott! A sors nehéz próbáknak vetette alá: először...

Justine McCabe a hőse ennek a lelkesítő történetnek. Ez a hölgy 31 éves és 141 kg-ot nyomott!

A sors nehéz próbáknak vetette alá: először elveszítette édesanyát, egy év rá a férje öngyilkos lett. Justine az evésben talált vigaszt, így nagyon gyorsan szedte fel a kilókat, habár már előtte is eléggé teltkarcsú volt… Aztán valami csodálatos dolog történt!

A fogyás motivációja

Ez a nő egyszer és mindenkorra eldöntötte, hogy megszabadul a felesleges kilóktól és új életet kezd. A bánat teljesen tönkretette az egészségét és annyira magányos volt… Justine nem adta fel, ahogy ezt sokan tették volna az ő helyében: kemény diétába fogott és elkezdett edzeni.

Az edzés motivációja egyszerű volt: a nő élni, nem pedig szenvedni szeretett volna. Ugyanakkor Justine a depresszióját edzéssel próbálta meg legyőzni.

Az "előtte és utána" fotókat ajánljuk a figyelmedbe, melyek segítettek Justine-nak a helyes úton maradni! Az Instagramra feltöltött fotói, melyek a fokozatos átalakulását mutatták, nagyszerű motivációi lettek. A lányt az online edzője is támogatta, aki állandóan elérhető volt.

Egy év alatt Justine 57 kg-tól szabadult meg! Tudta, a fogyáshoz hogyan motiválja magát.

"Ráébredtem, ha szeretném folytatni az életemet szeretett férjem és édesanyám nélkül, akkor a félelmeimmel kell megküzdenem. Mindezt azért, hogy olyan életet éljek, amire büszkék lennének."

Ez a videó az egy év alatt bekövetkezett masszív változást mutatja be…

A lehetetlen lehetséges. Végtére is, nem az számít, milyen nehéz, hiszen mindig van kiút és az, aki nem fárad bele a munkába, megkapja a megérdemelt jutalmát! Justine története megmutatja, hogy az ember mindenre képes, csak igazából akarni kell!

Mutasd meg ezt a cikket barátaidnak, ami arra inspirálja őket, hogy soha ne adják fel!

Forrás: bidista.com


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!