A múltban jártam. Köszönet a Partizánnak ezért.

Bár Molnár fiatalabb nálam 8 évvel, az ő típusa volt ifjúkoromban a KISZ-es alaptípus. Mármint nem az átlag kényszerből KISZ-tag, hanem az aktivista. Aki akár valódi hitből, akár puszta karriervágyból, akár csak szimpla hatalmaskodásból szervezte a "mozgalmat". Az egész szóválasztás, hanghordozás, minden pont olyan. Persze, tudom, ez a DK-ban kötelező, mert ez Gyurcsányné stílusa, ezért is annyira idegesítő Gyurcsányné a rajongók körén kívül. Persze nem ítélhetem meg, Molnár tényleg ilyen-e vagy csak betanulta a stílust, de ez mindegy is. Annak idején, a 80-as években is mindegy volt valaki miért KISZ-eskedik.

De tény, ez a nyerő ballib stílus: az agresszív hangú hazudozás. Persze az alternatíva se túl vonzó: a Donáth Annácskás Diana-hercegnős "gyere ide, hülyegyerek, megsimogatom a buksidat" stílus.

Egyébként ez a modern európai szabvány. Ezért is utálom Európát, persze nem csak ezért.

Maga az interjú meg humoros. Molnár családja már a XIX. század óta szocdem, ezért liberális ő - kb. ez a kezdet. Meg mindenki oligarcha, akinek sok a pénze, kivéve persze Gyurcsányt.

De ez a nyerő a ballib szavazótáborban, baloldalinak hazudva magunkat liberálisnak lenni, ez az amit a törzsszavazó elvár és akar. A DK sikere biztos a táboron belül, hol tudná ezzel bárki más felvenni a versenyt?

Persze még dolgozni kell, mert pl. az ultraliberális "fújj saját lakás, mindenki legyen albérlő" szöveget még a legfanatikusabb ballib szavazó se veszi be.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!