A Nyilas és a Vízöntő érzelmi zűrbe keveredhet, a Szűz és a Bak kifejezetten jól fogja érezni magát. És te kíváncsi vagy, hogy neked mit tartogat ez a hétvége? Olvasd el, mit jósolnak a csillagok az elkövetkező hétvégére!

Kos

Ezen a hétvégén azt fogod érezni, hogy bármibe is fogsz bele, az vagy nem úgy sikerül, ahogy eltervezted vagy befejezetlen marad. A fő ok az lehet, hogy folyamatosan csaponganak a gondolataid és egyik dolog után kapsz a másikhoz. Próbálj meg egyszerre csak egy dologgal foglalkozni és abba merülj bele rendesen.


Bika

A következő hétvégén fokozattan figyelj oda az egészségi állapotodra és a testi épségedre. Történhet valami, ami talán ágynak fog dönteni, ezért jobb, ha nem szegülsz ellen és végre kipihend magad, hiszen a szervezeted is ezt akarja jelezni.

Ikrek

Végre vége egy pörgős hétnek és most igazán kipihenheted magad. Egy kis kezdeti lustálkodás után beleveted magad a programokba és kihasználhatod a hosszabb hétvége adta lehetőségeket. Mivel mindig van valami szuper ötlet a tarsolyodban, ezért tudod, hogy nem fogsz unatkozni.

Rák

Ez a hétvége valóban a pihenésről kell, hogy szóljon. Ez elsősorban a lelki megnyugvásra és felfrissülésre lesz érvényes. Érdemes lenne elvonulnod egy kicsit a világ elől, elutazni egy olyan helyre, ahol senki nem zavarhat. Kapcsolódni a természethez és egy kicsit megfeledkezni a mindennapi gondokról.

Oroszlán

A hétvégén eléggé hullámzó lesz a hangulatod, amit a környezeted is észre fog venni. Könnyen haragra fogsz gerjedni és képtelen leszel kontrollálni az érzelmeidet. Mindenki próbál majd veled tapintatos lenni, de jó, ha te is odafigyelsz, hogy ne légy túl mogorva másokkal, hiszen ők nem tehetnek róla, hogy hogy érzed magad.

Szűz

Már nagyon vártad ezt a hétvégét. Valahol belül érzed, hogy ez egy különleges pár nap lesz. Egy életed nagyban meghatározó dolgot vihetsz véghez, esetleg egy új szerelem is megjelenhet az életedben. Bármi is legyen az, biztosan nem fogsz unatkozni.

Mérleg

Egy kicsit ingerültebb leszel a megszokottnál, attól függetlenül, hogy hétvége lesz. Van néhány elintézendő dolog a fejedben, amikkel nem fogsz tudni olyan ütemben haladni, ahogyan eltervezted. Semmi gond, egy kis lassítás, szünet és megnyugvás után, összeszedetten lendülj neki újra. Hidd el, semmi nem történik, ha 1 órát csúszol. Utána pedig pihenhetsz és programozhatsz.

Skorpió

Ezen a héten nagyon belevetetted magad a feladataid elvégzésébe. Egy utolsó hajrával be is fogsz fejezni mindent és átadhatod magad az önfeledt kikapcsolódásnak. Nagyon aktív és pezsgő leszel ezen a hétvégén. Keresni fogod mások társaságát és nagyokat beszélgetsz majd.

Nyilas

Bár jól indul a hétvége, a második felében kisebb érzelmi zűrbe keveredhetsz. Az egyik szeretteddel nézeteltérés alakul ki köztetek, ami miatt nem tudod úgy elengedni magad, ahogy szeretted volna. Amíg nem sikerül megbeszélnetek a dolgot, addig ez így is marad, úgyhogy jobban teszitek, ha mindkettőtök érdekében a lehető leghamarabb leültök beszélgetni.

Bak

Ezen a hévégén különösen jó hangulatod lesz. Örülsz, hogy egy viszonylag hosszabb időre megfeledkezhetsz a munkáról és átadhatod magad azoknak a tevékenységeknek, amiket igazán szeretsz. A családoddal is sikerül olyan programot szervezned, ahol mindenki maradéktalanul jól érzi majd magát. Ez az, ami igazán hiányzott neked az elmúlt időszakban.

Vízöntő

A hétvégéd igazán kellemesen fog telni. Semmilyen pörgős programmal nem készülsz. Nem sietsz sehová, csak élvezed az önfeledt semmittevést. Ha eszedbe jut valamilyen spontán program, akkor beleveted magad, de nem tervezel semmi konkrétat és ez most nagyon is jót fog tenni a lelkednek. Ha összetűzésbe keverednél valakivel, most az a legjobb megoldás, ha elvonulsz és lecsendesedsz a megoldás előtt.

Halak

Ez a hétvége nem lesz olyan nyugodt, mint amilyenre számítasz, de megfelelő hozzáállással az apróbb kisiklások és nézeteltérések gyorsan megoldódnak majd. A kötelezettségeid elvégzése után hagyj időt a családra is, hiszen a velük töltött idő most igazán képes lesz kikapcsolni. A csendes pihenőről se feledkezz el, hogy fel tudd tölteni a lemerült elemeidet.

tudasfaja.com


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!