A legrosszabb szabadságkorlátozás a rejtett.

Ha nyílt a tiltás, akkor az tiszta helyzet. Nem okoz lelki zavart, nem ront meg senkit.

A modern világ kezd egyre viccesebb lenne. Egy minapi eset.

A fő médiahonlapom be van kötve több szociális hálóhoz. Alapvetően nagyon korlátozottan használom a szociális hálókat: a Facebookot még nézem időnként, a többit szinte soha. Viszont be vagyok kötve pl. a Twitterre, a Tumblrre, a VK-ra, a Telegramra. Úgy van beállítva, hogy minden új cikk automatikusan megjelenjen ezeken is.

Nincs időm ilyen dolgokkal foglalkozni, így is kevés a napi 24 óra. Szerencse, hogy amióta elértem a 45 éves kort, alvásigényem drasztikusan csökkent. Pl. idén februárban 1 azaz egy alkalommal fordult elő, hogy 9-ig aludtam. Munkanapokon elegendő lenne 8-kor kelnem, de rendszeresen 6-kor kelek. S nem ritka, hogy felébredek 4-5 óra körül. Pedig jó alvó vagyok, szinte sose küzdöm elelvási problémával.

Szóval, automatikus beállításaim vannak. Ezekhez persze külső eszközöket használok.

Döbbenten vettem észre, az antiszemita tematikájú cikkem nem jelent meg a platformokon, miközben mind az előtte lévő, mind az utána következő igen. Egyszerűen van egy nem publikus szűrő az automatikusan publikáló eszközökben, mely bizonyos szavakra rászűr! Nevetséges, de más magyarázatot nem látok.

Ja, s a Telegram profilomat most ne tessék nézni, mert ott eleve van valami probléma, amit nem tudtam még megoldani. Szóval ott lehet más ok, bár ha egyébként működne, ott is ez lett volna. Nem valószínű, hogy a szűrés más lenne az egyes platformokra külön-külön.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!