Durva támadás Katalin hercegné ellen: "Hazudott a szülésről"A világhírű színésznő Katalint okolja az összeomlásáért.-írja a Blikk. Súlyos mentális...

Durva támadás Katalin hercegné ellen: "Hazudott a szülésről"A világhírű színésznő Katalint okolja az összeomlásáért.-írja a Blikk.

Súlyos mentális problémáiról vallott Keira Knightley, aki a Daily Mail cikke szerint 22 évesen teljesen összeomlott a hírnévvel rá szakadó nyomástól.

Keira Knigthleynak olyan súlyos pánikrohamai jelentkeztek, hogy emiatt az otthonát sem tudta elhagyni, hónapokig bezárkózva élt!

3 évvel ezelőtt született meg első gyermeke, aki újabb összeomlást hozott a gyönyörű színésznő életébe! Mindezért Katalin hercegnét hibáztatja, mert szerinte eltitkolja az anyává válás fájdalmát, nehézségeit, könyörtelen fájdalmai s ezzel becsapja a leendő édesanyákat! Erősen kritizálta a hercegnét, aki mindössze néhány órával Sarolta megszületése után talpig sminkben, magassarkúban, széles mosollyal az arcán jelent meg a nyilvánosság előtt!

Amennyit olvastunk a brit királyi család szigorú szabályairól, valószínűleg ezt is az etikett követelte meg Katalintól, nem jókedvében tette.Valószínűleg Őt is ugyanannyira viselte meg a szülés, mint egy bármilyen másik édesanyát, és azt is tudjuk, hogy mindhárom terhessége is igen nehézkes volt, kóros terhességi hányással küzdött, több hetet volt kórházban is.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!