Az ilyen statisztikák tipikusan semmit se mondanak.

Érdemes a kamuadatokat tanulmányozni. Pl. "megtudhatjuk" belőle:
- messze a legjobb az élet Kelet-Európában Litvániában van,
- Románia lehagyta nem csak Zorbánisztánt, de a liberális bezzegállam Észtországot is,
- de még a nyugati adatok is "bűzlenek", lásd azonos az életszínvonal Németországban és Svájcban.

Szerintem az adatok úgy születtek, ahogy pár éve egy ismerősöm dolgozott egy bulvárlapnál. A feladata az volt, hogy átnézett angolnyelvű paranormális kamuhíreket, majd ezekből szerkesztett valamit, pl. "4-méteres óriás terrorizálja a lakosságot Guatemalában". Aztán egy nap plusz feladatot kapott, ő lett a lap asztrológusa. Hozzá is fogott, csinált 12 pársoros "elemzést" olyan "Ma fontos esemény fog Önnel történni. Ne habozzon élni a lehetőséggel, de legyen körültekintő." stílusban, aztán randomnumber generátorral számokat hozott létre, a 12 leírást szétosztva. Így lett meg a különböző állatövi jegyek napi "horoszkópja".

De az is lehet, hogy ez egy "független" jelentés. Értsd: Soros gazda alapított 2 céget, aztán az egyiket megbízza az EU, s az aztán a másikra hivatkozik. Mindig érdemes megnézni a "független" adatsorok forrásait, szinte minden esetben valamilyen hasonszőrű "független" szervezet áll a lánc végén.

Egyébként az ilyen jelentések hasznosak. Jól mutatják mi a nagyurak pillanatnyi kedve, éppen kit szeretnek és kit gyűlölnek. Más értékük nincs.

Share this:

  • Twitter
  • Facebook
  • Print
  • Tumblr
  • Pinterest
  • Telegram

Related


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!