A ro­mánc sok­kolta az in­ter­ne­te­ző­ket is. A párt azon­ban egy­ál­ta­lán nem ér­dek­lik a vé­le­mé­nyek: imád­ják egy­mást, és na­gyon bol­do­gok. Rend­sze­re­sen köz­zé­tesz­nek vi­de­ó­kat kissé bi­zarr közös éle­tük­ről. Mu­tat­juk

Ha szerelmes vagy, az életkor igazából csak egy szám. A különös házaspárnak ez a mottója. A családból ugyan többen nem állnak velük szóba, Gary és Almeda köszönik szépen, jól vannak - semmiben nem akadályozza őket az 53 év korkülönbség.

A 72 éves nő és a 19 éves fiú két éve ismerte meg egymást, egy pizzériában. Olyan nagy volt a szerelem, hogy két hét után Gary meg is kérte az asszony kezét, aki igent mondott. Almeda akkor még kapcsolatban volt egy 77 éves férfival, de nem volt boldog mellette. Gary egy interjúban elmondta, hogy amikor először meglátta az asszonyt, azonnal elbűvölte őt csodaszép, kék szemével, és életvidám természetével. Ráadásul nagyon erős volt kettőjük között a kémia. A nászéjszakájukon szeretkeztek először, és a fiú elmondta: nagyon mély kapcsolódás alakult ki közöttük, Almeda csodálatos szerető.

Nem csak Almeda, hanem Gary családja is kiakadt, amikor bejelentették, hogy összeházasodnak, és a rokonok közül többen a mai napig nem békéltek meg azzal, hogy egy pár lettek. Az idős asszonnyal fia nem is beszél, unokája pedig furcsán néz a párra; ugyanis mindössze három évvel fiatalabb Garynél.

A nagy korkülönbség ellenére Gary és Almeda érdeklődési köre ugyanaz, így a fiú nem érzi úgy, mintha lelassult volna az élete idősebb párja mellett. Ráadásul Gary mindig is érettebbnek érezte magát a kortársainál, és mindig is vonzódott az idősebb nők iránt. Hozzátartozik a történethez, hogy Garyt nagyanyja nevelte fel. A különös pár aktív a közösségi médiában, rendszeresen töltenek fel videót az életükről, és a rajongók szeretik, hogy megosztják velük a boldogságukat.

ripost

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!