Előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság a nyolcéves sólyi kislány meggyilkolásával gyanúsított 16 éves fiút. Az egész országot megrázta a...

Előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság a nyolcéves sólyi kislány meggyilkolásával gyanúsított 16 éves fiút.

Az egész országot megrázta a hétvégi borzalmas eset: a kislány péntek este tűnt el, hatalmas rendőri erőkkel keresték. Később a Séd partján véres ruhákat és egy követ találtak. Néhány órával később lett meg két kilométerrel arrébb a holttest is, a patakon lévő zsilip közelében. Két évvel ezelőtt itt bukkantak egy női holttestre, ez lehet a magyarázat arra, hogy miért kutattak ilyen gyorsan éppen arrafelé a hatóságok. A helyiek is döbbenten állnak az eset előtt, amit tudnak, azt mind a sajtóból tudják. És bár páran azt mondják, az áldozat keze meg volt kötve, a nyakán pedig hurok volt, mások szerint ez csak szóbeszéd.

A gyanúsított egy 16 éves hajmáskéri fiú, akit ma a bíróság előzetesbe helyezett. A bíró megállapította, hogy reális a veszélye annak, hogy a gyanúsított megszökne vagy elrejtőzne, illetve a bizonyítást tanúk befolyásolásával megnehezítené, ezért a nyomozási bíró egy hónapra elrendelte a gyanúsított előzetes letartóztatását, amelyet büntetés-végrehajtási intézetben kell töltenie. A döntés jogerős - írja a veol.hu.

Puskás István kirendelt védő mindössze annyit mondott, hogy már többször beszélt védencével, a kihallgatásokon és ma is.

- Védem a fiamat, mellette vagyok - ennyit mondott az anya, amikor sírva kijött a törvényszék épületéből hétfőn délután, majd elsietett - írta a portál.

Forrás: www.blikk.hu


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!