Estére egy pólóba csavarta a haját, másnap reggel nem hitt a szemének! Mindenki azt hitte fodrásznál volt!

Minden nő alapvető reggeli rutinja a tökéletes hajkorona megformázása. Hajmosás, szárítás, fésülés, tupírozás, egyenesítés, göndörítés, fonás, sima lófarok, laza konty és még sorolhatnánk. A lényeg, hogy úgy nézzünk ki, mintha a fodrásztól léptünk volna ki, ugyanis bármennyire igyekszünk tagadni, az emberek a külső alapján ítélnek elsőre.

Az egyik legfontosabb dolog, ami tönkreteheti a haj szerkezetét, ha túl sok hőt használunk. Hajsütővas, hajegyenesítő vagy egy forró hajszárító idővel mind ártanak a hajnak. Érdemes hát bölcsen használni őket.

Ha hullámos vagy göndör hajad van, akkor megtudhatod, hogy lehet kordában tartani és szép hullámokat varázsolni, mindenféle hajszárító vagy sütővas közbenjárása nélkül. Ha egyenes a hajad, ezzel a módszerrel szintén tudsz magadnak varázsolni némi laza, természetes hatású hullámot. Amire szükséged lesz, az egy régi, puha pamutpóló. Hölgyeim figyeljenek és tanuljanak!

A videóban a hölgy több terméket is megemlít, de ha nincs ilyen kéznél, bármilyen márkájú hajformázó permet vagy kondicionáló használható erre a célra.

Első lépésként mosd meg a hajad és itasd le róla a vizet egy törülközővel.

Ezután fújj rá valamilyen márkájú hővédő sprayt a hajadra.

Ezután következik egy keratin hajsimító szérum plusz valamilyen hajkondicionáló. A kedvenc márkáid tökéletesen megfelelnek a célra. A kettő keverékét elegyítve kend rá a hajadra a fül vonalától lefelé, az ujjaddal belefésülve. Hosszabb haj esetén több, kevesebb haj esetén kevesebb krém szükséges.

Ezután fogj egy fésűt és fésüld át a hajad, hogy egyenletesen el tudjon oszolni rajta a pakolás.

Ekkor kell elővenned egy nagyméretű pamut pólót és kisimítani az előtted lévő felületen.

Ezután rázd meg a hajad, hajtsd előre a fejed és szépen lassan ereszd rá a hajadat a pólóra úgy, hogy a tincseid hellyel-közzel egyben maradjanak, egy rakáson.

Anélkül, hogy megmozdítanád a fejed, fogd meg a póló alját és emeld fel a homlokod vonalához, majd tekerd körbe, teljesen a tarkódig. Ott rögzítsd a két végét a kezeddel.

Ezután fogd meg a póló nyakát és szintén húzd le a tarkódig, majd a két ujjánál megfogva tekerd körbe a pólót a fejeden, úgy, hogy a homlokodon össze tudd kötni a két ujjnál fogva, egy turbánt formálva.

Ezután már csak el kell egyengetni a kiálló részeket.

Ez a turbán egyben fogja tartani a hajad az éjszaka folyamán. Ebben kell aludnod. Reggelre megszárad és meglepődve tapasztalod majd, hogy milyen fantasztikus hullámokat szerezhetsz egy ilyen egyszerű trükk segítségével!

Nézd meg a videót, hogy lásd az egészet folyamatában!

tudasfaja.com


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!