Nem meglepő az, hogy manapság egyre gyakrabban váltogatják a partnereiket az emberek? Lassan már a házassági papír sem garancia semmire. Hiába a boldogító igen?

married couple consults talking to psychologist

Nézzük, melyek azok a csillagjegyek, akiknek válását jósolnak a csillagok!

Házasságtörés

A Kos és az Oroszlán nagyon erős egóval rendelkezik, mindig olyan partnert keresnek, aki állandóan csak dicsér, és istenít. Az Ikrek, és a Nyilasok a rövidtávú kapcsolatok hívei, ők beérik a kisebb kalandokkal is. A Skorpiónak szüksége van az érzékiségre. Ezek a csillagjegyek, ha nem kapják meg azt, amire szükségük van, akkor hajlamosak a házasságot is felbontani.

Az érzelmek fontossága

A Mérleg, a Skorpió, az Oroszlán, és a Halak, hajlamos arra, hogy kifele kacsingasson egy kapcsolatból. Ők nem feltétlenül a fizikai kontaktus miatt, hanem inkább a lelki, érzelmi életüket érzik silánynak.

Elkötelezettség hiánya

Az Ikrek, és a Nyilasok nagyon nehezen köteleződnek el egy komoly kapcsolat mellett. Az Ikrek bizonytalanságot, a Nyilas pedig "durvaságot" hoz a kapcsolatba.

Veszekedés

A Bika, az Oroszlán, a Skorpió, és a Vízöntő nagyon szeszélyes, és arrogáns személyiség. Nem fogadja el a mások véleményét, és nem képes benyugodni a dolgokba, inkább állandóan vitatkozik.
Az Ikrek, a Szűz, a Nyilas, és a Halak nagyon hirtelen haragúak, úgy támadnak fel a semmiből, mint a forgószél. A Bak, a Mérleg, és a Halak tele van frusztrációval, nehezen viseli, ha valaki kritizálja.

Impulzív, lobbanékony

A Mérleg, az Oroszlán, és a Bika nagyon impulzív, dühében sokszor hajlamos arra, hogy rossz döntést hozzon. Jó lenne, ha gondolkozna, mielőtt cselekedne. A Kos és a Nyilas hajlamos arra, hogy hamar megbánja, hogy házasságra adta a fejét.

Irreális elvárások

A Bika nagyon merész elvárásokkal rendelkezik, és hajlamos arra, hogy ha nem kapja meg, amit akar, akár napokig is elköltözzön otthonról. A Kos, az Oroszlán, a Nyilas, az Ikrek, a Mérleg, és a Vízöntő kissé meglepődve fogadja, ha házastársa bármilyen elvárásokat is támaszt feléje. Mivel ezeket nagyon nehezen hajlandó teljesíteni, inkább kilép a kapcsolatból. A Bak, és a Szűz túl magas követelményeket támaszt a partnere felé, és ezeknek az elvárásoknak sokszor senki sem tud megfelelni. A Rákok és a Halak elvárják, hogy partnere úgy bánjon vele, mintha a saját anyja lenne.

tudasfaja.com


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!