Amikor az apa a lánya csukott hálószoba ajtaja elé ér, furcsa zümmögő hangot hall, majd kis habozás után benyit. És akkor meglátja… Első nap...

Amikor az apa a lánya csukott hálószoba ajtaja elé ér, furcsa zümmögő hangot hall, majd kis habozás után benyit. És akkor meglátja…

Első nap az anya nyit be a lánya szobájába, és meglátja a kezében a vibrátort. Sokkolja a látvány, de azért megkérdezi:

- Mi a csudát művelsz?

- Anya, 28 éves vagyok, hajadon, és ezt a dolgot legalább olyan közel érzem magamhoz, mint majd ha valaha lesz férjem. Kérlek, menj ki, és hagyj békén!

Másnap a lány apja hallotta ugyanezt a zümmögést a zárt hálószoba ajtón kiszűrődni. Amikor benyit, leesik az álla, mert lánya épp a vibrátorát kapcsolgatja, hogy megnézze a különböző fokozatokat.

- Uramisten! - kiáltja az apa, mire a lánya:

- Apa, 28 éves vagyok, hajadon, és ezt a dolgot legalább olyan közel érzem magamhoz, mint majd ha valaha lesz férjem. Kérlek, menj ki, és hagyj békén!

Pár nappal később, amikor a lány hazaér a bevásárlásból, és kipakolja az élelmiszereket a konyhapultra, egyszer csak zümmögő zajt hall a nappaliból. Belép, meglátja az apját a kanapén ülve, kezében egy hideg sörrel, amint nézi a tévét. Mellette a vibrátor úgy mozog és zümmög, mint egy őrült.

- Hát te meg… csinálsz?! - kérdezi az apját:

- Focit nézek a vejemmel…


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!