A kommentektől megrémült Gábor György szekularista megmondóember megtalálta az akolmeleget a Klub Rádió honlapkán.

Egyik friss szózata kifejti részletesen a ballib körök kereszténység-képét.

Kiderül: a kereszténység feladata egyfajta szellemi pecsétként szolgálni a mindenkori liberális dogmák számára. Ezt nevezi Gábor lelkiismeretnek. Az a lelkiismeret, mert igazolja a mindenkori liberális őrületet, s ami ezt nem igazolja az a lelkiismeret alvása.

Ugyanis most a magyar katolikus vezetés hatalmas bűnt követett el Gábor szerint: nem lett partner a pedofil hisztéria tematikájú nemzetközi antikatolikus kampányban, annak ellenére se, hogy manapság magában a Vatikánban, Patagóniai Francisco Buziglio ellenpápa mancsaiban futnak össze a kampány szálai.

A Vatikánnal szemben rebellis magyar katolikus vezetés pl. merte feljelenteni a zaklatott fantáziájú Pető Attilát, aki az antikatolikus hisztéria első magyar celebje szeretett volna lenni, majd ebből meggazdagodni. A "csúnya" magyar főpapok viszont nem estek hasra előtte, nem vették be alaptalan fantáziáit tényként, hanem bizonyítékokat kértek, majd amikor ilyenek nem lettek, pert nyertek a hisztiző rágalmazó zaklató ellen.

Gábor végkövetkeztetése: aki nem gazsulál Soros gazda ukázainak, s nem a liberális nagyurak ízlése szerint keresztény, az ateista.

Mi viszont erre büszkék vagyunk. Nagyon megijednénk, ha a Gábor-Iványi-Perinta szakkör szerint keresztények lennénk.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!