Csupán két összetevőre van szükséged, hogy felszámold a tested zsír- és parazita raktárait. Számos kutató szerint az eltárolt energia nem más,...

Csupán két összetevőre van szükséged, hogy felszámold a tested zsír- és parazita raktárait.

Számos kutató szerint az eltárolt energia nem más, mint testzsír. Hogy ezt optimálisan felhasználhassuk és a zsírraktárakat elégethessük, szigorú diétát kell követnünk. A zsírégetés folyamatát még befolyásolják más energiatartalékok, mint a glikogén (szénhidrát) vagy a protein (izom).

Annak érdekében, hogy megváltoztassuk a szervezet zsírfelhasználási módszerét, meg kell változtatnunk energia raktározási módszereit is.

Folyamatos stressz esetén állandóan vágyunk az ételre, ugyanakkor a megnövekedett étvágy a paraziták jelenlétére is utalhat a gyomorban. Túl sok édesség fogyasztásakor a szervezet megtelik nyálkával, ami ideális környezet az élősködők számára. Ebben a környezetben vígan szaporodnak a gombák és a paraziták. Ezért meg kell találni azt a módszert, amivel természetesen semlegesíthetjük a testben felhalmozódott zsírt és eltávolíthatjuk a parazitákat. Az alábbi természetes módszer rendkívül hatékony:

Összetevők:

  • 10 g szárított szegfűszeg
  • 100 g lenmag

Elkészítés:

  1. Őröld meg a szárított szegfűszeget és a lenmagot, hogy port kapj belőlük.
  2. Két evőkanállal adj hozzá egy pohár vízhez és három napon át minden reggel fogyaszd el reggeli mellé. A legjobb hatás érdekében 3 napon át fogyaszd, majd tarts 3 nap szünetet és kezd újra a kúrát.

Egy hónap után hihetetlen hatásokat fogsz tapasztalni, amint a szervezeted megtisztul a parazitáktól és a mérgektől. Tartsd szem előtt, hogy naponta pótolnod kell a szükséges vitaminokat és ásványi anyagokat, hogy mindig kellő energiád legyen. Vitalitásodat ezzel a módszerrel extrém mértékben növelheted!

Forrás: ketkes.com


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!