Hihetetlen, de igaz! A citrom tudjuk, hogy csodaszer: erősíti az immunrendszert, normalizálja a koleszterinszintet, segít megelőzni a rák...

Hihetetlen, de igaz!

A citrom tudjuk, hogy csodaszer: erősíti az immunrendszert, normalizálja a koleszterinszintet, segít megelőzni a rák kialakulását, antibakteriális hatású, segít a gomba elleni küzdelemben, csökkenti a stroke kockázatát, megelőzi az asztmás tüneteket, tisztítja a vesét és a májat. De azt tudtad, hogy a citrom héjban 5-10-szer annyi vitamin található, mint a levében?! Mégis ez az a része, amit szinte soha nem fogyasztunk el. És mi köze van mindehhez a fagyasztásnak?

Több, mint 20 laboratóriumi teszt erősítette meg eddig, hogy ilyen módon, fagyasztással, a citrom erősebben kifejti a hatását, mintha frissen fogyasztanád. A fagyasztott citrom 12 ráktipus esetében bizonyította a pozitív hatását, többek között vastagbél-, emlő-, prosztata-, tüdő- és a hasnyálmirigyrák esetében is. Pesze ez nem jelenti, hogy az orvos által előírt kezelést ne kellene betartanod, de kiegészítésként ezzel a módszerrel bebiztosíthatod a terápia hatásosságát.

Próbáld ki a következőt:

Mosd meg a citromot szódabikarbónával, öblítsd le és tedd a fagyasztóba éjszakára. Másnap reszeld le az egészet (héjat, rostokat, magot, mindent), és adagold jégkockatartóba. Ezt add ezentúl minden italhoz, salátához, a teába... Úgy hat, mint egy adag koncentrált életerő!

forrás: sonderly.net - via


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!