Nem akarunk politizálni. Sem irígykedni. Tudjuk, hogy akik elhagyták hazájukat, anyagilag talán jobban élnek, de sokszor honvágytól szenvednek. De...

Nem akarunk politizálni. Sem irígykedni. Tudjuk, hogy akik elhagyták hazájukat, anyagilag talán jobban élnek, de sokszor honvágytól szenvednek. De egy dolog biztos, ekkora különbségnek nem szabadna lennie!

Egy facebook csoportban találtuk az alábbi kiírást és a mellékelt fényképet. Mivel úgy éreztük tanulságos, így megosztjuk veletek:

Az alábbi fotón, egy ALDI (Németország) - bevásárló kosarat láttok, csak nem egy hétre való élelemmel. (Vegyesen, a házigazda és az én dolgaim)
A kosár tartalma legalább 30% - ban BIO! - mivel én ezeket fogyasztom inkább. (van benne egy kis nasi is, és itt sem a legolcsóbb termékek lettek kiválasztva! Vega konzervek, szusi, drága sajtok, bio olíva olaj, stb)
Mivel én PONTOSAN ismerem a MAGYAR ALDI fogyasztói árait, most csak a fejem kapkodtam, mikor ezért az egészért a kasszánál CSAK: 48 - Eurót kellett fizetni! (14.400 Ft) ezért a kosárért, otthon ugyanis megsarcoltak volna, legalább: 25.000 Forinttal!
Mondjátok, előttetek nem egyértelmű, hogy - többekközött - ezért vagyunk RABSZOLGÁK, a nyugati emberekhez képest?!
Itt senki nem keres 1300/hó Euró alatt! (420 ezer Ft)....de MINDENT olcsóbban vesznek, mint mi! Akkor mennyivel könnyebb nekik, mint nekünk?!
Ezt csak a magyarokkal csinálják, vagy másokkal is?

Miért hagyjuk ezt?.....ez felháborító! - Árvai Attila

Ehhez nincs mit hozzáfűzni... Szégyen, hogy ma itt tartunk, miközben egyes honfitársaink dúskálnak a mi fáradtságos munkával megkeresett pénzünkben...

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

Forrás: tudnodkell.info


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!