Csütörtökön és pénteken egészen megható magasságokba szökik a hőmérséklet, ami még a 20 fokot is átlépi. Esni ekkor sem fog, enyhe szél várható de...

Csütörtökön és pénteken egészen megható magasságokba szökik a hőmérséklet, ami még a 20 fokot is átlépi. Esni ekkor sem fog, enyhe szél várható de már éjszaka sem lesz fagy.

Végül pedig hétvégén szombaton kevésbé lesz jó idő, de vasárnap még pont ki lehet szaladni a természetbe a 16-21 fokban. Többnyire napos idő boldogít majd minket! Szóval ne keseredjünk el, a szánkó még a pincében maradhat egy ideig!

ezt írja az idojaras.hu

Pénteken napos idő várható, csapadékra nem kell számítani. Mérsékelt lesz a déli szél. 16, 21 fokra számíthatunk.

Szombaton időnként megnövekszik a felhőzet, szórványosan kisebb eső, záporeső kialakulhat. Megerősödik az északnyugati szél. 10, 17 fok között tetőzik a hőmérséklet.

Vasárnap a derült és erősen felhős időszakok egyaránt jelen lesznek, jelentős mennyiségű csapadékra nincs kilátás. Az északkeleti szél élénk lesz. 14, 19 fokra melegszik a levegő.

Hétfőn eleinte gyengén felhős, derült lesz az idő, délutántól északnyugat felől megnövekszik a felhőzet, de csapadékra nem kell számítani. Élénk lesz az északnyugati szél. A hőmérséklet csúcsértéke 16, 21 fok között alakul.

Ez is érdekelhet: Óraátállítás 2018 - ekkor lesz idén- ne feledkezz meg róla!


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!