Miért vásárolnak férfiak szexet? - kérdezi a feminista, valóságtól elrugaszkodott cikk.

Először is nem vásárolnak. A célközönség a férfiak kis része.

Aztán jön a csúsztatás: a pornónézés és a prostitúció összekeverése. Na most, a teljesen járatlan ember is tudja: a pornóipar összeomlott nagyjából az ezredforduló körül. Egyrészt, az illegális tartalommegosztás a törekedére csökkentette az eladásokat. Másrészt amióta olcsó lett az egész mulatság, tömegesen megjelentek az amatőrök. S hát a saját magát filmező amatőrt prostutuáltnak nevezni kőkemény csúsztatás.

Külön vicces, hogy ugyanazok az emberek, akik éjt nappallá téve küzdenek a drogokért és az abortuszért, arra hivatkozva, hogy a tiltás nem old meg senmmit, a prostitúció és a pornó esetében totális tiltást akarnak.

Jó helyzetben vagyok: utálom a pornót és a prostitúciót, sose érdekelt, így semmilyen személyes érdekeltségem nincs. Azaz nyugodt szívvel védhetem meg őket a hazug támadásoktól. Úgy vagyok ezzel mint a dohányosok jogaival: én magam hülyeségnek tartom a dohányzást, így teljesen semleges szemmel tudom védeni a dohányosokat.

Nem azt akarom mondani, hogy nincsenek áldozatok. Én is tudok esetet prostitúcióra kényszerítésről. Csakhát ilyen a drogozásnál is akad szép számban.

Dehát alapvetően ez egy teljesen önkéntes dolog. Az csinálja, aki többszörös jövedelmet akar elérni kevés erőfeszítéssel. Ennyi az egész.

Share this:

  • Twitter
  • Facebook
  • Print
  • Tumblr
  • Pinterest
  • Telegram

Related


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!