Petra még ma is mérges lesz, ha az elmúlt hetekre gondol vissza, pedig - mint mondja - biztos volt benne, hogy végre megtalálta a férfit, akivel komolyan tervezhet. Ő legalábbis így állt hozzá ehhez a kapcsolathoz.

"Többször is találkoztunk egy héten, voltak közös munkáink, ahol én modellként vehettem részt. Ami miatt vitánk akadt, hogy nyilvánosan szinte sosem mutakoztunk együtt. Néha, ha pedig a közös munkáinkról osztottam meg képet, kikaptam miatta. Egyre furcsább lett, ahogy teltek a hetek.Általában mindig talált valami okot, amiért haragudhat rám, én pedig hibásnak érezhetem magam. Úgy futottunk neki az ünnepeknek is, hogy nem zártunk le semmit, egy több oldalas levélben írtam le mindent, amit gondolok, és csak annyit kértem, miután elolvasta, beszéljünk, döntsük el, hogyan tovább. Nem jelentkezett, mint utólag kiderült, nem véletlenül" - mesélte a szépségkirálynő.

Nem mindennapi történet jutott a TWN.hu birtokába: egy magyar szépségkirálynő, Petra azt állítja, hónapokon keresztül egy ismert magyar énekesnek volt a párja, de utólag kiderült, csúnyán lóvá tették.

Petra már jó ideje ismerte a harmincas évei elején járó sztárt, akit egy tehetségkutatóban ismert meg az ország, és a lányok nagy kedvence volt.

Pedig Petrát sokan féltették a sármos sztártól. Az is gyanús volt, hogy az elmúlt évek alatt senki nem is tudthatta, volt-e, van-e egyáltalán barátnője, ugyanis a magánéletét évek óta gondosan titkolja. Petra nem tartja kizártnak, ez nem véletlen.

"Nem szégyellem, az ünnepek alatt több koncertjén és rendezvényen is jártam, hogy láthassam. Hogy hátha kiderülhet, mi lesz velünk. Nos, kiderült. Persze nem ő volt az, aki elém állt és a szemembe mondta az igazságot. Hosszú hetek óta egy másik lánnyal is együtt volt. A legszebb a történetben az, hogy többen tudták, mi a helyzet, de mindenki lapított, amikor a legnagyobb szükségem lett volna arra, hogy tisztán lássak és azt hagyták, hogy magamat hibáztassam a történtekért. Ha valaki nem szólja el magát véletlen,akkor talán sosem derül ki az igazság. Én mindig a jót látom az emberekben, nagyon nehéz elhinni azt, hogy vannak olyanok, akik csak a másikon próbálják feljebb tornázni magukat, miközben az ember tálcán kínálja fel neki a szívét és a segítségét." - tette hozzá Petra, aki két éve Cipruson a Miss Grand Sea Universe versenyt nyerte meg.

A lány hiszi, sikerül hamar túltennie magát ezen a csalódáson, és más nem jár úgy ezzel a népszerű hírességgel, mint ő.
twm.hu


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!