Őrület! Méregnek nevezte a magyar füstölt házi kolbászt az amerikai turista! A szálloda vezetője azonban olyan választ adott, amire emlékezni fog...

Őrület! Méregnek nevezte a magyar füstölt házi kolbászt az amerikai turista! A szálloda vezetője azonban olyan választ adott, amire emlékezni fog amíg él!

Őrület! Egy amerikai turista méregnek nevezte a magyar füstölt házi kolbászt! A szálloda vezetőjének nem várt válaszára viszont sokan emlékezni fognak! Had meséljek el mindenkinek egy történetet: Történt egyszer, hogy a középkorú, kicsit pökhendi amerikai hölgy nem látott még magyar házi kolbászt, ezért nem evett a szálloda által is tartott és felkínált házi kolbászból, sőt egyszerűen méregnek is nevezte. A szálloda vezetője hosszasan magyarázta a felháborodott hölgynek, hogy számunkra a kolbász nagyon közkedvelt, és nem tartalmaz semmiféle tartósítószert sem pedig egyéb mesterséges műanyagot. Ellenszelemben az ők általuk nagyra tartott hamburgerrel és hot-doggal szemben. Miután a szálloda vezetője részletesen is elmondta, hogy a házikolbász milyen nagy odafigyeléssel készül az egyes európai, különösképp a Magyar vidéki családoknál, és a receptek generációkról, generációkra szálnak tovább.

Így hajlandó volt megkóstolni, és elnézést kérni. Kevés olyan élelmiszer van manapság, mint a házi kolbász, ami ennyire eredeti. Erre igazán büszke lehet a magyar nép!!!! Ha Te is egyetértesz vele, kérlek oszd meg a cikket! Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!