Korábbi cikkünkben már írtunk Carlosról a tehetséges roma fiúról,írja a delmagyar.hu"Tizennyolc évesen tudta meg, erős tüdejének köszönheti...

Korábbi cikkünkben már írtunk Carlosról a tehetséges roma fiúról,írja a delmagyar.hu
"Tizennyolc évesen tudta meg, erős tüdejének köszönheti egyáltalán, hogy életben van: ugyanis csecsemőként egy kukában találtak meg, ahol keservesen sírt. Intézetekben, nevelőszülőknél lakott. Kipróbálta a füvet, és megpróbálta a halált is."

Rajzaiban találta meg a szabadságot,de egyedül nem könnyű talpon maradni ebben a világban.

Bogdán László cserdi arany szívű első embere talált rá és ezt írta neki! "Kedves Carlos! Már korábban olvastam rólad és mélységesen megértelek,hisz tudom mi az romaként élni. Tudom,hogy nehéz életed volt és most sem könnyű. Látom mennyire tehetséges vagy,úgy érzem nem hagyhatlak elkallódni! Szeretném,ha elfogadnád segítségünket! Cserdi község befogad Téged! Munkát ajánlok Neked,sőt szállást,amiért kevés pénzt kérünk. Itt senki nem fog "cigányozni",nem fog bántani!

Mi dolgozunk,nincs időnk rosszat tenni. Ígérem szabadidődben készítheted gyönyörű rajzaidat és rövid időn belül kiállítást készítünk munkáidból,hogy mindenki megismerhessen az országban. Egyetlen dolog motivál:NEM ENGEDHETEM,HOGY ILYEN TEHETSÉGES ROMA FIATAL VESSZEN EL A VILÁGBAN! Tisztelettel :Bogdán László" Ha TE is úgy gondolod,le a kalappal a Polgármester Úr előtt,kérünk oszd meg ismerőseiddel is!


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!