A Soros Magyar Hangja folyóirat igyekszik alkalmazkodni egyre jobban a ballib ultra táborhoz. Valahogy feledtetni kell a fideszes múltat.

Ennek keretében leleplező cikk született az egyik ballib szent, a Nagy Római Macskabaszó kapcsán.

Aki nem tudja: a Római Macskabaszó egy DK-s homoklobbista aktivista volt, a neves ateista teológus Perinta közeli munkatársa, aki az interneten átkozódott évekig, ultraliberális és emberellenes értékrendet terjesztve, míg tavaly ilyenkor halálra nem drogozta magát egy római homoklubban egy álmatlan éjszakai orgiázás után.

Tudni kell: a Macskabaszó mindezt nem fiatalon, hanem 53 évesen tette. Márpedig 50 év felett nem életbiztosítás ilyen életmódot folytatni. Én időnként éjszakai műszakban voltam az utóbbi 3 év során, az is nagyon megterhelő volt, pedig közben se nem drogoztam, se nem vettem részt homokos orgián, csak ültem a gép előtt - de ugyanaz a korosztály vagyok. Abba is hagytam tavaly novemberben, kevesebb bért vállalva új munkahelyre mentem, ahol nincs éjszakai műszak, mert az egészség azért elsőrendű szempont.

A cikk persze konkrétan nem mond ki semmit, csak homályosan sejtet.

A lényeg: a Macskabaszó állítólag nagyon zavarta Zorbánt, ezért meggyilkoltatta őt, Salvini és a KGB segítségével. Hiszen a Macskabaszó leplezte le mind Borkai Zsoltot, mind Varga Juditot.

A háttérben felsejlik még egy sátáni figura, nehéz eldönteni, ki a sátánibb: ő vagy a gazdája, Zorbán. Az illető: Hont András! Mára Hont András felverekedte magát Schiffer András mellé a ballib agytröszt által leggyűlöltebb emberek listáján. Szóval a Hont súgta be a Macskabaszót Zorbánéknak!

Tehát Hont közvetítésével Varga Judit - Zorbán ukáza alapján - szólt Salvininek, majd az Putyinnak, így lett meggyilkolva a Nagy Római Macskabaszó! Hiszen akkora jelentőségű nemzetközi tényező lett, hogy miatta majdnem megbukott a "diktatúra".

Ezt kétséget kizáróan bizonyítja, hogy Varga Judit a FB-on előre bejelentette a gyilkosságot, pár órával annak végrehajtása előtt:

Azt pedig még a ballib óvodások is tudják: a politikai gyilkosságokat így szokás előre bejelenteni a Facebookon.

A Soros Magyar Hangja szerkesztősége próbált információt szerezni az olasz hatóságoktól, sőt a halál helyéül szolgálati homokklubtól is, de mindenhonnan csak hallgatás a válasz. Nyilván Hont András megfegyegette őket a KGB utasítására!

A cikk vészjósló befejezése: "A magyar Igazságügyi Minisztériumból viszont felhívtak minket. A minisztérium sajtófőnöke érdeklődött, miért is szeretnénk ezzel a témával foglalkozni. Egyúttal félre nem érthetően figyelmeztetett minket: Varga Juditnak rosszul esett a személyét érintő rágalomhadjárat, és aki valótlanságot sugalmaz róla, számíthat a jogi következményekre."

Hát kell ennél nagyobb bizonyíték?

Persze semmi különös. A ballib alternatív valóság ez: ott ahol Konrád Györgynek és Spiró Györgynek irodalmi Nobel-díja van, ahol a világkommunizmust Göncz Árpád és Horn Gyula döntötték meg, s ahol a szabadon gondolkodás azt jelenti, mindenki ugyanazt gágogja.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!