Mindössze annyit kell tenned, hogy megmondd szerinted melyik nő sikeresebb az alábbi fantomképen? Az emberek testtartása nagyon sok mindenről árulkodik, ezért nem lesz nehéz kitalálni, hogy melyik magabiztosabb. Mondd meg, hogy szerinted melyik nő sikeresebb, és olvasd el milyen személyiségi jegyek jellemzőek rád.

1.Az első nő

Nagyon bízol a saját képességeidben, és meg vagyok győződve róla, hogy minden erőd meg van ahhoz, hogy elérd céljaidat. Minden akadályt optimistán fogadsz, hiszen tudod, hogy le tudod győzni. Sikeres vagy, viszont ezért keményen meg kellett dolgozzál. Egy nagyon erős nő vagy, de néha nem árt, ha a kikapcsolódásra is fordítasz egy kis időt.

2.A második nő

A te esetedben a szíved mindig felülbírálja az elmédet, köved mindig ezt az utat, és tarts ki a szíved vágyai mellett. Döntéseid egyáltalán nem a logikus gondolkozás alapján születnek, csak arra kell vigyáznod, hogy ne bizonytalanodj el mások befolyásoló hatására.

Nagyon jó a megfigyelő-, és az intuíciós képességed. Ha a szíved azt súgja, hogy ez nem egy jó döntés, nyugodtan állj tovább.

3.A harmadik nő

Nagyon racionális személyiség vagy, soha nem fogsz bele addig semmibe, amíg jól át nem rágod a dolgokat. Gyakran elveszel a részletekben, de csak így vagy képes döntéseket hozni.

4.A negyedik nő

Nagyon ambíciós személyiség vagy, és tisztában vagy azzal, hogy mihez van tehetséged, és mihez nincs. Mindig keményen dolgozol annak érdekében, hogy elérd céljaidat.

Általában viszont te vagy önmagad legnagyobb ellensége, hiszen nehezen mozdulsz ki a komfortzónádból. Próbálj egy kicsit jobban bízni önmagadban, és döntéseid előtt hagyatkozz megérzéseidre is.

tudasfaja.com


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!