Ez derült ki most... Együtt ebédelt Michael Schumacherrel 2013 decemberében, egy nappal a tragikus baleset előtt a német RTL Forma-1-es...

Ez derült ki most...

Együtt ebédelt Michael Schumacherrel 2013 decemberében, egy nappal a tragikus baleset előtt a német RTL Forma-1-es tudósítója, Kai Ebel. A riportert barátság fűzi a sztárhoz, és most felidézte az akkori beszélgetésüket - írja a Ripost.

"Ebédeltünk, iszogattunk, folyamatosan viccelődtünk. Michael azt mondta, holnap Méribelbe repül síelni, a felesége és a gyerekek már várják őt. Meséltem neki, hogy én is jártam már arra, remek hely."

Másnap Schumacher síbalesetet szenvedett, Ebel otthon értesült róla.

"Ültem a kanapén, tévéztem, és ez a szöveg futott a képernyőn: súlyos balesetet szenvedett Michael Schumacher. Arra gondoltam, ez biztos tévedés. Nem kocsival vagy motorral ment, repülővel utazott, tuti nem vele történt. Akkor fogtam fel, hogy igaz lehet, amikor a síbalesetet említették."

Aztán minden egyre rosszabb lett: "Először jó jelnek fogtam fel, hogy helikopterrel vitték el. Bizakodtam. De aztán minden hír egyre drámaibb, egyre rosszabb és ijesztőbb lett."

Ebel nem beszélt a hétszeres Forma-1-es pilóta jelenlegi állapotáról:

"Nem telik el nap, hogy ne kérdezne valaki róla. Töretlen az érdeklődés iránta."

(Ripost)

Forrás: blikkruzs.blikk.hu


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!