Nagyon édesek! Berki Krisztiánnal való szakítása óta Hódi Pamela sokáig titkolta magánéletét. Nem szívesen engedett betekintést a szerelmi dolgaiba,...

Nagyon édesek!

Berki Krisztiánnal való szakítása óta Hódi Pamela sokáig titkolta magánéletét. Nem szívesen engedett betekintést a szerelmi dolgaiba, de nemrég jött valaki.

Tóth Bence lopta el az üzletasszony szívét. Kapcsolatuk elején csak nagyon ritkán lehetett őket látni, ám mostanában egyre több közös fotó kerül fel Pamela Instagram-oldalára.

Legutóbb egy édes pillanatba engedtek betekintést: hosszú, munkával hét után egy szülinapi buliban Bence csókja aranyozta be az estét. Nagyon édesek!

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Ez egy hosszú hét volt, rengeteg munkával és eredményes megállapodásokkal, aminek nagyon nagyon örülök???? Tegnap és még ma is Medoo üzletlátogatáson voltam vidéken, de ahogy végeztem Székesfehérváron már rohantam is Natkóért Anyumhoz???????????? Szuper kis délutánunk volt, estére pedig mentünk egy szülinapra, ahol már várt Minket Bence☺️ Jó így zárni a munkát❤️ #varomaholnapot #programozunk #kirandulnek #tokeletesazidohozza #mimaritthonvagyunknatkoval #oalszikbencemaradtaszulinaponenmegsorozatoznifogok????

Hódi Pamela (@hodipamela_official) által megosztott bejegyzés, Szept 8., 2018, időpont: 2:39 (PDT időzóna szerint)


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!