Válj te is szebbé mindössze harminc nap alatt! Ezek a varázsszerek valódi csodákra képesek!

A szépség, mint azt sokan tudják, hatalmas erő. Ki ne álmodozna arról, hogy környezete csodáló pillantásainak kereszttüzét élvezze, hogy másokra vonzó hatást gyakoroljon és őt egy csinos, virágzó nőnek találják! Természetesen, a gyönyörű megjelenés legfőbb feltétele az adott egyén szervezetének egészséges mivolta.

Az alább olvasható néhány tipp segítségével bárki szebbé változtathatja külsejét, megjelenését ráadásként még egészségesebb is lesz. Ezen tippek nemcsak hogy rendkívül hatékonyak, de nagyon gyorsan érhetünk el velük kedvező hatást, ugyanis mindössze 30 nap alatt látványos eredményt figyelhetünk meg. Olvasd hát te is ezeket az összegyűjtött okosságokat, és válj bájosabbá minden nap, és ne feledd, szebbé válni mindig jó.

Hogyan váljunk szebbé mindössze 30 nap alatt?

1. A lenmag

Fogyassz lenmagot minden nap! A legjobb, ha éh gyomorra, reggel, rögtön a felkelés után fogyasztjuk a lenmagot. Elég mindössze egy evőkanálnyit megenni a kívánt hatás eléréséhez. Az egyik módja a fogyasztásának az, amikor meleg vízzel együtt esszük, alaposan megrágva. Másik lehetőség, hogy kávédarálón megőröljük, és a lenmagporból készítünk reggelit, például lenmagkását.

A lenmag titka az, hogy tisztítja a szervezetet. A len emellett nagyon hasznos a bőr számára is, simábbá és egyenletesebbé, továbbá fiatalabbá teszi azt. A lenmag ugyancsak fontos a haj és a körmök számára is, hiszen többszörösen telítetlen zsírsavtartalmának hála segíti azok egészséges növekedését. Nem elhanyagolható az a tényező sem, hogy a len fogyasztásakor megfigyelhető egy kevés súlycsökkenés is, más szóval, aki lent eszik, egy kissé fogyni is fog. Mindezt anélkül, hogy ártanánk közben a szervezetünknek.

2. A főtt cékla

A főtt cékla fogyasztása is ajánlott minden nap. Finom saláta készíthető belőle, különösen akkor, ha aszalt szilvával, dióval, vagy fokhagymával kombinálva készítünk belőle ételeket. Adhatunk a salátánkhoz alacsony zsírtartalmú tejfölt is.

A cékla csodálatos vértisztító, emellett jó hatással van sok belső szerv munkájára. Igyekezz minden nap enni céklát, és meglátod, hogy az emésztési rendszered sokkal jobban fog működni, továbbá bőrödön is érezni fogod a cékla jótékony hatását. Hidd el, az ételtől, amit eszel, nagyon sok minden függ!

3. Glicerin és E-vitamin

Minden este, lefekvés előtt használj glicerines-E-vitaminos arcmaszkot. 30 gramm glicerinhez körülbelül 10 darab E-vitamin kapszula szükséges, ennyiből nyerhető ki a glicerin. A maszkot az előzőleg alaposan megtisztított arcbőrre vigyük fel, ha a bőr kissé ragadóssá válna, egy kis arcfrissítővel permetezzük be. Ez a csodálatos keverék kisimítja a ráncokat és felfrissíti a bőrt. A szarkalábak és az egyéb zavaró tényezők könnyedén megszüntethetők, hiszen ez egy valódi csodaszer!

4. Dióbél

Nassoláskor fogyassz sok diót! Naponta akár 50 gramm dió, mandula stb. fogyasztása ajánlott. A haj és a körmök számára a diófélék maguk az égből pottyant mannák. Látni fogod már egy kis idő eltelte után, hogy az egész szervezeted állapota nagyban javulni fog. Ezen kívül, a diót nem csak az szépségünkért, jó külső megjelenésünkért érdemes fogyasztani, hanem azért is, mert agyserkentő hatású. Ez pedig igencsak jelentős plusz.

5. Krém száraz mustármagból

Őrölt mustármagból és növényi olajakból (a legjobb az olívaolaj vagy a bogáncsolaj) készítsünk krémet, melyet vigyünk fel a hajunkra, tekerjük be fóliával, majd egy törölközővel és hagyjunk rajta 20 percig.

Hajunk egyszerűen csodássá válik: fényessé, csillogóvá és egészségessé. A mustár segíti a hajhagymák növekedését, így már eme krém heti két használata után érezhetően hosszabb lesz a hajunk.

6. Alvó zokni

Ez egy éjszakai öltözet természetes alapanyagból, ami lehet gyapjú vagy pamut. Mielőtt felhúznád az alvózoknit, lábaidat kenjed be vajjal, amihez adhatsz pár csepp menta illóolajat.

Már egy hónap folyamatos használat után látni fogod, hogy lábaid mennyivel szebbé válnak, és mindenki irigykedve fog rájuk tekinteni. Ilyen puha bőre legfeljebb a babáknak van! Ez egy kiváló lehetőség a tengerparti nyaralásra való előkészületekkor.

7. A búzacsíra olaj

A búzacsíra olaj az egyik legnagyobb segítője a hosszú szempilláknak. Végy egy kifogyott szempillaspirált és tubusát, mossad ki, illetve le őket alaposan, majd töltsd tele búzacsíra olajjal. Ezt ma már könnyen megvásárolhatod gyakorlatilag bármelyik patikában. Már egy hónap után sokkal hosszabb és dúsabb lesz a szempillád. A búzacsíra olajat használni ráadásul egyszerű is, hiszen könnyű felvinni a szempillákra a szempillaspirál segítségével.

8. Tengeri só

Tökéletes bőrradírt készíthetünk tengeri só és tejföl felhasználásával. Tejfölből ez esetben a magasabb zsírtartalmút válasszuk. Zuhanyzás után alaposan dörzsöljük át bőrünket ezzel a bőrradírral, majd meleg vízzel öblítsük le testünket.

A bőrradír rendszeres használata nagyon jó hatással van bőrünkre, hiszen egyfelől minden elhalt hámsejtet eltávolítunk, másfelől bőrünk sokkal selymesebb lesz. A tejföl ráadásul nem engedi, hogy a só károsítsa bőrünket, hanem ellenkezőleg, táplálja azt. Éppen ezért ne legyünk lusták naponta használni ezt a csodás bőrradírt, ami még az olyan hírhedt problémákra is megoldást jelenthet, mint a rettegett narancsbőr. Nagy előnye a tengeri só és tejföl keverékének, hogy hűtőszekrényben tárolható.

9. Disznóparéj-olaj

Egyetlen hátránya ennek a csodás olajnak az ára, de ez teljesen érthető. Kenjük be disznóparéj-olajjal arcunkat azokon a területeken, ahol seb, heg, ránc, égési sérülés vagy pattanás található.

Ez az olaj teljesen felszívódik és regenerálja a bőrt. A disznóparéj-olaj szkvalént tartalmaz, ami más formában a bőrben is megtalálható.

10. Mentalolaj

A mentol illóolaja egy csodálatos hajfrissítő. Egy liter vízben keverjünk el öt csepp menta illóolajat, majd minden hajmosás után öblítsük át hajunkat ezzel a folyadékkal.

Ez egy tökéletes megoldás a zsíros hajra, de azoknak is, akik a korpától szenvednek. Hihetetlen módon frissíti a hajat! Erősítő hatásának köszönhetően a mentaolaj ráadásul enyhíti a fejfájást is; ezért is figyelemre érdemes a használata.

Ha a fenti tippeket megfogadva ezeket a szereket már csak egy hónapig használod, sokkal egészségesebb, ezáltal szebb leszel. A saját komfortérzeted javítása érdekében mindenképpen érdemes őket kipróbálni, hiszen amikor jól érzed magad a saját bőrödben, akkor nem csak szebb vagy frissebb vagy, hanem önbizalmad, ezáltal sikerességed is nő.

Ezek a sikeres tippek, tanácsok bizonyára a barátnőidet is érdekelhetik! Meséld el hát nekik is, hogy hogyan válhatnak ők is sokkal szebbé, mindössze 30 nap alatt!

ketkes.com


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!